• Kedves Kiflis!

    Bemutatjuk új vásárlóinknak szóló programunkat: akár 6000 forint értékű kredittel és 2 hetes ingyen Prémium előfizetéssel is megjutalmazunk! www.kifli.hu/targy/uj-vasarloi-program

Chicco PhysioClean manuális orrszívó-cső

1 db
 3 299 Ft 3 299 Ft/db
Származási ország: Kína,

PhysioClean manuális orrszívó-cső A szabad légzés elősegíti a szoptatást és a nyugodt alvást. Az ergonómiai forma könnyű használatot tesz lehetővé, rendkívül kézreálló.Utazáskor, sétához is magunkkal vihetjük, és könnyedén használhatjuk. Nincs szükség porszívóra. Zajtalan és hatékony! Ősi bevált szájjal szívós módszer; modern segédeszközzel. A Chicco PhysioClean szívósípos manuális orrszívóval az orrváladék nagyon hatékonyan eltávolítható a baba orrából. A szívás erősségét a felnőtt határozza meg. A váladék nem tud a csőbe jutni, mivel útját állja a szilikon orrkanülben lévő szűrő. A váladék nem lenyelhető. A készülék helyes használatát képsorozat mutatja be a termék dobozán.

  • Ajánlott kor: újszülöttkortól.
  • TARTALMA: 1db cső, 1db szívósíp, 1db ergonómiai orrszívótest, 3db rugalmas orrkanül, 3db szűrőbetét
  • Chicco szabadalommal védett termék!

Használat

A puha, rugalmas, szilikon orrkanült, benne a szűrővel, a baba orrába dugjuk. A szívósípot megszívjuk. TISZTÍTÁS: minden használat előtt mosd meg a terméket és fertőtlenítsd.

A márkáról

Szülőnek lenni jó dolog, de mint sok minden ezen a világon, sok erőfeszítést igényel. És ezen az úton előfordulhat, hogy nem mindig érzi magát összeszedettnek az ember. Mi a Chicco-nál azon igyekszünk, hogy ezt a fantasztikus kalandot minél kevésbé nehézzé vagy gyötredelmessé tegyük, figyelve a mai és a jövőbeli szülők igényeire. De amit valójában végzünk, az valami ennél is több: a szülőség ideája, vagyis egy olyan koncepció, amely átfogja azt az egész embercsoportot, akik különböző módon gondozzák a gyermekeiket. Bárhol is vagy a világon, aki gyermeket gondozol, mi ott vagyunk melletted.

Tárolás

Teljesen tiszta és száraz állapotban tárold.

Forgalmazó

Babycare International Kft.
1113 Budapest, Badacsonyi utca 24.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.