Navigáció kihagyása

Szerezz exkluzív előnyöket az első rendelés után!

Seaconn

Főtt tintahal szeletek

160 g
4049 Ft 25 306 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

90+ vásárló kedvence

Származási ország: Hollandia,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Főtt tintahal szeletek

Tintahal szeletek, főtt, mélyhűtve. 

A garnélarákból és halból készült sushi feltétek gazdag ízt és prémium megjelenést kölcsönöznek a sushinak. Minden egyes feltét egyedi ízvilággal és finom textúrával rendelkezik, így ideális választás otthoni és professzionális sushi készítéshez. Autentikus japán ízvilágot varázsol az otthonodba. Egyszerűen és gyorsan alkalmazható.

Felhasználás

Kiváló nigiri készítéséhez, luxus kiegészítőként sushi tálakhoz, vagy díszítőelemként sushi tekercsekhez. Különféle rizsfajtákkal és szószokkal is jól kombinálható.

A japán konyha szerelmesei, otthoni szakácsok és profi séfek is örömüket lelik benne – ha szeretnéd új szintre emelni a sushikészítést, ez a termék neked szól!

Hozzávalók

  • 250 g sushi rizs
  • 3 evőkanál rizsecet
  • 1 evőkanál cukor
  • 1/2 teáskanál só
  • 100 g sushi feltét (pl. garnélarák, makrélaszelet, polip, lazac vagy tonhal)
  • Nori (szárított tengeri alga) – opcionális
  • Szójaszósz, wasabi, pácolt gyömbér a tálaláshoz

Elkészítés

  1. Rizs elkészítése: Öblítsd át a sushi rizst hideg víz alatt, majd főzd meg az utasítás szerint. Keverd össze a rizsecetet, cukrot és sót, majd add a még forró rizshez, és óvatosan keverd el. Hagyd kihűlni.
  2. Sushi formázása: Nigiri készítésekor formázz kis ovális rizsgombócokat., Makihoz terítsd a rizst a nori lapra, helyezd rá a feltétet, és tekerd fel.
  3. Feltét hozzáadása: Helyezz egy szelet halat vagy garnélát minden nigiri tetejére, és enyhén nyomd rá. Sushi tekercseknél a szeleteket a tekercs tetejére is helyezheted, majd óvatosan nyomd bele a rizsbe.
  4. Tálalás: Tálald wasabival, szójaszósszal és pácolt gyömbérrel. Jó étvágyat!

Tárolás

Fagyasztva tárolandó. Felengedés után nem fagyasztható le újra.

Faj tudományos neve: Polip vulgaris

Termelési módszer: Halászott

Halászati terület: FAO71

Figyelem!

Hisztamin-intolerancia esetén javasolt körültekintően fogyasztani vagy kerülni ezeket a termékeket. Egyeztessen szakorvosával vagy dietetikusával az Önnek megfelelő diéta és fogyasztandó termékek kiválasztásában.

Forgalmazó

Het Spijk

12 I 8321 WT Urk I Hollandia

Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

polip98 %
Puhatestűek
Tartósítószer
E262 - Nátrium-acetátok
E223 - Nátrium-diszulfit
szulfit
Emulgeálószer
E450 - Difoszfátok
Savanyúságszabályozó
E330 - Citromsav

Tápérték: 100 g

Energia275 kJ/65 kCal
Zsír1 g
amelyből telített zsírsavak0.4 g
Szénhidrát0 g
amelyből cukor0 g
Fehérje14 g
1 g
Élelmi rost0 g

Allergének

Puhatestűek
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.