• Kedves Kiflis!

    Bemutatjuk új vásárlóinknak szóló programunkat: akár 6000 forint értékű kredittel és 2 hetes ingyen Prémium előfizetéssel is megjutalmazunk! www.kifli.hu/targy/uj-vasarloi-program

Okos döntés

Chicco Ételt melegentartó tányér (kék)

1 db
Kedvezmény vége: 2023. 03. 31.
 4 929 Ft 
4 929 Ft/db
Származási ország: Kína,

A Chicco Warmy Plate melegentartó tányéra hosszabb ideig melegen tartja az ételt, hogy gyermeked kényelmesen és nyugodtan ehessen. A hőmérsékletet jobban megtartja a melegvízzel feltölthető tartálynak köszönhetően. Minél forróbb a víz, annál tovább tartja melegen az ételt. Kanáltartóval ellátott és könnyen használható az ergonomikus kialakításnak köszönhetően. Csúszásgátló talpazattal rendelkezik a balesetek elkerülése érdekében. 

  • BPA-mentes.
  • Melegvíz betöltő nyílás lezárófedéllel.
  • Ajánlott 6 hónapos kortól.
  • Mikrózható. Mosogatógép felső rekeszében mosható.

A márkáról

Szülőnek lenni jó dolog, de mint sok minden ezen a világon, sok erőfeszítést igényel. És ezen az úton előfordulhat, hogy nem mindig érzi magát összeszedettnek az ember. Mi a Chicco-nál azon igyekszünk, hogy ezt a fantasztikus kalandot minél kevésbé nehézzé vagy gyötredelmessé tegyük, figyelve a mai és a jövőbeli szülők igényeire. De amit valójában végzünk, az valami ennél is több: a szülőség ideája, vagyis egy olyan koncepció, amely átfogja azt az egész embercsoportot, akik különböző módon gondozzák a gyermekeiket. Bárhol is vagy a világon, aki gyermeket gondozol, mi ott vagyunk melletted.

Tárolás

Teljesen tiszta és száraz állapotban tárold.

Forgalmazó

Babycare International Kft.
1113 Budapest, Badacsonyi utca 24.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.