Chicco

Chicco Fogkefe tejfogakhoz (világoskék/zöld színben)

1 db
 1 349 Ft 1 349 Ft/db
Származási ország: Kína,

Chicco Fogkefe tejfogakhoz (világoskék/zöld színben)

A fogápolás élmény ezzel a színes figurás fogkefével a gyermek számára! Kíméli a fogzománcot és az érzékeny ínyt. Nagyon puha, lekerekített sörték, a kúpos technológiának köszönhetően. A fogkefe-fej hátlapja nyelvtisztító barázdákkal ellátott. Mintás sörtevédő kupak. Ergonómiai, csúszásmentes nyél. Vákuumos tapadó aljzat, a fogkefe akár önmagában is megáll.

  • Ajánlott életkor: 3-6 év

Használat

Nem szabad rágni vagy harapdálni. Nem játék, szülői felügyelet nélkül nem használható. A kopás vagy sérülés első jelére cseréld ki. Nem sterilizálható. Használat előtt és után forró vízzel öblítsd le - csak felnőtt végezheti a tisztítást.

A márkáról

Szülőnek lenni jó dolog, de mint sok minden ezen a világon, sok erőfeszítést igényel. És ezen az úton előfordulhat, hogy nem mindig érzi magát összeszedettnek az ember. Mi a Chicco-nál azon igyekszünk, hogy ezt a fantasztikus kalandot minél kevésbé nehézzé vagy gyötredelmessé tegyük, figyelve a mai és a jövőbeli szülők igényeire. De amit valójában végzünk, az valami ennél is több: a szülőség ideája, vagyis egy olyan koncepció, amely átfogja azt az egész embercsoportot, akik különböző módon gondozzák a gyermekeiket. Bárhol is vagy a világon, aki gyermeket gondozol, mi ott vagyunk melletted.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen.

Forgalmazó

Babycare International Kft.
1113 Budapest, Badacsonyi utca 24.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.