
Berke
Berke Guanciale szalonna
kb. 0,58 kgkb
Házhoz szállítás akár 90 percen belül
AI összefoglaló
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Termékleírás
A Berke Guanciale szalonna a tradicionális olasz konyha egyik legnemesebb alapanyagának, prémium újraértelmezése. A guanciale nem más, mint gondosan válogatott sertéspofa vagy nyak szalonnája, amelyet hosszú érlelési folyamat, fűszerezés és kézműves gondosság tesz egyedivé. A Berke manufaktúra e különleges termékével a hagyományos olasz ízvilágot hozza el a magyar asztalokra – méghozzá kiváló minőségben, természetes alapanyagokból.
A guanciale különlegességét a finoman márványozott zsír- és húsrétegek tökéletes aránya adja, melynek köszönhetően sütés közben intenzív, gazdag ízek szabadulnak fel. A fűszerezés diszkréten emeli ki az alapanyag természetes aromáit, így a végeredmény harmonikus, telt ízélményt nyújt.
Ez a szalonna elengedhetetlen összetevője az eredeti olasz carbonara, amatriciana vagy gricia tésztáknak, de önmagában, vékonyra szeletelve is kiváló, akár egy antipasti tál részeként.
Főbb jellemzők:
- Kézműves eljárással készült, tradicionális guanciale
- Sertéspofából vagy -nyakból, természetes fűszerezéssel
- Hosszú érlelési folyamat az intenzív ízért
- Ideális olasz tésztákhoz, vagy gourmet hidegtálakhoz
- Tartósítószer- és adalékanyagmentes
- Magyar manufaktúra prémium terméke
Fogyasztási javaslat:
Szeleteld vékonyra, és pirítsd ropogósra, hogy kihozd belőle a maximumot – legyen szó egy klasszikus tésztaszószról, egy rusztikus reggeliről vagy egy borozós estéről!
Termelői információ
"Telephelyünk Ivóban a Madarasi Hargita hegység lábánál található Termékeink különleges minőségét nagyban befolyásolják a hegyvidék által nyújtott természeti adottságok, tiszta víz, levegő. A XXI. század, azaz a jelenkor egyik legnagyobb kihívása, hogy ellenőrzött helyről, tiszta forrásból, csúcstechnológia alkalmazásával, környezetkímélő módszerekkel megfelelő prémium minőségű élelmiszer kerüljön a Tisztelt Fogyasztó asztalára.
A Berke cégcsoport ezt tűzte ki céljául, amikor a 2019-ben megvásárolt vadfeldolgozó üzemet korszerűsítette, és három esztendőnyi építkezés, modernizálás eredményeképpen Közép-Kelet Európa egyik legtermészetközelibb helyén, a leginnovatívabb feldolgozási és élelmiszeripari technológiák beépítésével, megújuló energiaforrások alkalmazásával, valamint természetes alapanyagok felhasználása révén egyik legkorszerűbb feldolgozó vállalatát hozta létre Romániában. A vad- bárány- mangalica- és sertéshús feldolgozásával foglalkozó vállalatunk központi üzeme festői helyen, Erdély szívében, Ivó településen helyezkedik el a Hargita lábánál. A húsfeldolgozás, a gyártás, és a késztermék csomagolása felújított és újonnan épített környezetben közel 40 képzett és többéves tapasztalattal rendelkező szakember odaadó munkájának köszönhetően valósul meg.

Telephelyünk és termékeink
A húsfeldolgozás és -gyártás az ivói csúcstechnológiával működő üzemünkben történik képzett és több évtizedes tapasztalattal rendelkező szakemberekkel.
A farmtól az asztalig
Termékeink különleges minőségét nagyban befolyásolják a hegyvidék által nyújtott természeti adottságok, tiszta víz, levegő. Éppen ezért kis tételben és nagy tételben is kivételes minőségű HALAL hússal tudjuk kiszolgálni kedves vásárlóinkat."

Tárolás
2-8 ºC között tárolandó.
Gyártó
Berke-Inegrator de prelucrare a carnii SRL
537362 Ivó , 73, Zetalaka Község , Hargita megye , Románia
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Minőségét megőrzi
Összetevők
| Tokaszalonna bőrrel |
| Só |
| Színes bors |
| fekete bors |
| kömény |
Tápérték: 100 g
| Energia | 1569 kJ/375 kCal |
| Zsír | 35 g |
| amelyből telített zsírsavak | 6.65 g |
| Szénhidrát | 3.11 g |
| amelyből cukor | 2.9 g |
| Fehérje | 15 g |
| Só | 3 g |
| Élelmi rost | g |