
Dominio de la Vega
Dominio de la Vega Cava Nº11 Brut Rosé 2023 (Organikus)
0,75 lHázhoz szállítás akár 90 percen belül
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
A visszaváltható csomagolás miatt a termék megvásárlása esetén plusz 50Ft kerül számlázásra.
Dominio de la Vega Cava Nº11 Brut Rosé 2023 (Organikus)
A Dominio de la Vega Cava Nº11 Brut Rosé 2023 (Organikus) egy különleges organikus Cava, amely a híres spanyol Utiel-Requena borvidéken készül. Ez a bor a borászat egyik prémium terméke, és a Cava klasszikus módszerével (második erjedés palackban) készül, amely gazdag, finom buborékokat és elegáns karaktert ad neki.
-
Szín: A Cava egy szép rózsaszínű árnyalatot kap, ami az organikus Monastrell szőlőből származó természetes színezéknek köszönhető.
-
Illat: A bor illatában piros bogyós gyümölcsök, mint a málna, eper és cseresznye dominálnak, finom virágos és friss jegyekkel.
-
Íz: Az íze friss, élénk savakkal, kiegyensúlyozott édességgel, ami a gyümölcsök és a hagyományos erjedési folyamatok elegáns kombinációját eredményezi. A buborékok finomak és tartósak, a végén egy enyhe ásványos és friss lecsengéssel.
Termékinformáció
Fogyasztása 10-12 °C-on ajánlott. Gyermekek elől elzárva tárolandó.
Termelői információ
A Dominio de la Vega egy jól ismert borászat, amely Spanyolországban, az Utiel-Requena borvidéken található, Közép-Spanyolországban. Az Utiel-Requena borvidék a Bobal szőlőfajta hazája, és a Dominio de la Vega borászat is ismert a helyi szőlők termesztéséről és a borászat hagyományainak megőrzéséről.
A borászat neve, a „Dominio de la Vega” arra utal, hogy a terület a borászat és a szőlőtermesztés számára ideális, hiszen a „vega” szó termékeny síkságot jelent, amely gyakran a legjobb minőségű szőlők termesztésére alkalmas területeket jelöli.
A Dominio de la Vega borászat modern technológiát alkalmaz, de a hagyományos borászkodási módszereket is tiszteletben tartja. Főként a Bobal szőlőfajtából készítenek borokat, de más, tipikus spanyol szőlőfajtákat is használnak, mint például a Tempranillo és Cabernet Sauvignon.
Tárolás
Sötét elzárt helységben tárolandó, nyitás után 1-2 napon belül fogyasztandó.
Forgalmazó
Budapest Bortársaság Kft.
1112 Budapest,
Kőérberki út 36
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Összetevők
Pinot Noir |
garnacha |
Allergének
Kén-dioxid és az SO2-ben kifejezett szulfitok |