
Le Veneziane
Le Veneziane Gnocchi burgonyás
500 gHázhoz szállítás akár 90 percen belül
pontos információért vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Le Veneziane Gnocchi burgonyás
Gluténmentes burgonyás gnocchi
Elkészítési javaslat
A csomag tartalmát forrásban lévő sós vízbe öntjük és miután a gombócok feljönnek a víz tetejére, 1-2 percig tovább főzzük, majd leszűrjük és tálaljuk.
Termelői információ
A Molina di Ferro termelőtől, a Le Veneziane gluténmentes, nem GMO tésztából származik az elnevezése. Veneto, Olaszország kukorica fővárosa. Kifejezetten a glutén intoleranciájú személyek számára készült, ennek a tésztanak az íze és textúrája megfékezi az összes sztereotípiát, és így ízletes tésztát készíthetsz. Próbáld ki magad és élvezd!
Tárolás
Száraz, hűvös helyen, napfénytől védve tárolandó.
Forgalmazó
FCB Hungary Zrt.
1028 Budapest, Hidegkúti út 90/B.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Összetevők
rehidratált burgonya | 70 % |
víz | |
Burgonya pehely | |
Emulgeálószer | |
zsírsavak mono és digliceridjei | |
aromák | |
Kukoricaliszt | |
Burgonyakeményítő | |
Rizsliszt | |
Só | |
Savanyúságot szabályozó anyag | |
E270 - Tejsav | |
Tartósítószer | |
E200 - Szorbinsav | |
Aroma |
Tápérték: 100 g
Energia | 651 kJ/153 kCal |
Zsír | 0.33 g |
amelyből telített zsírsavak | 0.06 g |
Szénhidrát | 34.49 g |
amelyből cukor | 0.23 g |
Fehérje | 2.1 g |
Só | 2.08 g |
Élelmi rost | 1.48 g |