
Nutella
Nutella jégkrém
240 gHázhoz szállítás akár 90 percen belül
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Nutella jégkrém
Mogyorós jégkrém (72,4%) kakaós-mogyorós krémmel (27,6%).
A márkáról
A Nutella® története egy inspiráló mese a szeretetről és szenvedélyről, ami kombinálva az alapanyagok gondos kiválogatásával és feldolgozásával, egy egyedi és páratlan terméket eredményezett. Így napjainkban sok-sok család kezdi a napot mosolyogva és Nutella®-t kenve az egész világon.
A Nutella® eredetileg egy okos válasz volt egy nehéz problémára: a második világháborút követő kakaóhiányra.
Pietro Ferrero, egy piemonti olasz cukrász, édes, kenhető krémet készített mogyoróból, cukorból és egy kevéske - akkoriban igen ritka - kakaóból. A masszát cipó alakúra formázta - ezt lehetett később felszeletelni és kenyérszeletekre helyezni. A finomságot 'Giandujot' névre keresztelte, a kor híres karneváli karaktere után. A Ferrero vállalatot hivatalosan 1946. május 14-én alapították.
Tárolás
-18 °C-on tárolandó.
Forgalmazó
Bestar Hungary Kft.
1112 Budapest
Kérő u. 8. 4/25.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Összetevők
Rehidratált sovány tej | |
Cukor | |
pasztőrözött tejszín | |
napraforgóolaj | |
Mogyoró | 6.5 % |
glükózszirup | |
Sovány tejpor | |
Kókuszolaj | |
Zsírszegény kakaópor | 3.5 % |
Dextróz | |
Emulgeálószerek | |
Lecitinek (szója) | |
Zsírsavak propán-1,2-diol-észterei | |
E471 - Zsírsavak mono- és digliceridjei | |
Stabilizátorok | |
cellulózgumi | |
guargumi | |
E407 - Karragén | |
aromák |
Tápérték: 100 g
Energia | 1435 kJ/344 kCal |
Zsír | 23 g |
amelyből telített zsírsavak | 9.7 g |
Szénhidrát | 29.9 g |
amelyből cukor | 29 g |
Fehérje | g |
Só | 4.1 g |
Élelmi rost | 0.11 g |