
Dr. Ganolife
Süngomba őrlemény bio tasakos
40 gHázhoz szállítás akár 90 percen belül
Xtra ár:
5 399 Ft
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Süngomba őrlemény bio tasakos
A süngomba az emésztés, idegrendszer támogató természetes összetevőkkel a kiegyensúlyozott táplálkozás szerves része lehet. A kínai süngomba (Hericium erinaceus) vagy más nevén oroszlánsörény gomba a keleti gyógyászok körében már évszázadok óta megbecsült gyógygomba. A legenda szerint, akik rendszeresen fogyasztják a kínai süngombát, azok acélidegzetűek lesznek, és memóriájuk szinte tökéletessé válik. Milyen pozitív hatásai lehetnek a süngombának az elérhető kutatási eredmények alapján?
Elkészítési javaslatok
Fél mokkáskanálnyi gombaport kávés csészébe rakunk, majd a forralóban felforralt vízzel (kb. 0,5-1 dl) leforrázzuk, állni hagyjuk, kihűlés után fogyasztjuk. Napjában legalább kétszer érdemes így fogyasztani. Ízlés szerint ízesíthetjük fahéjjal, mézzel, vagy felönthetjük zöldség-gyümölcslével. Ételekbe (pl. joghurt, kefir, túró) belekeverve is fogyasztható.
Forgalmazói információ
A Gorky & Zentai egy kifinomult, prémium márka, amely a minőséget, eleganciát és időtálló dizájnt ötvözi. Filozófiájuk az igényes kivitelezés, a letisztult stílus és a kompromisszumok nélküli anyaghasználat, hogy ügyfeleink a legjobbat kapják – legyen szó divatról, kiegészítőkről vagy életmódról.
Tárolás
Száraz, hűvös helyen tárolandó.
Forgalmazó
Gorky és Zentai Kft.1026
Budapest, Törökvész lejtő 24.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Összetevők
Őrölt süngomba |
Tápérték: 100 g
Energia | 645 kJ/155 kCal |
Zsír | 9.2 g |
amelyből telített zsírsavak | 4.9 g |
Szénhidrát | 3.9 g |
amelyből cukor | 1.7 g |
Fehérje | 14.2 g |
Só | 0.1 g |
Élelmi rost | g |