
Dr. Oetker Guseppe
Dr. Oetker Guseppe Baguette Szalámi
250 gMinden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Dr. Oetker Guseppe Baguette Szalámi
Bagett szalámival, edámi sajttal és zöldségekkel, gyorsfagyasztott.
Elkészítés
- A sütőt előmelegítjük (alsó és felső sütés: 220°C, légkeveréses sütés: 200°C).
- Távolítsuk el a fóliát a bagettről. Helyezzük sütőpapírra a sütő közepén lévő sütőrácsra.
- Süssük 13-15 percig. Kérjük, vegye figyelembe saját sütője tulajdonságait!
- Fogyasztás előtt bizonyosodjunk meg arról, hogy a termék alaposan átsült.
A márkáról
A Dr. Oetker története 1891-ig nyúlik vissza: ekkor kísérletezte ki Dr. August Oetker patikus a ma már klasszikusnak számító sütőport. A társaság központja azóta is Bielefeldben található, de Németországon kívül a világ 40 országában kaphatóak a Dr. Oetker termékei. Az európai és a tengerentúli szervezetek közel 8000 alkalmazottat foglalkoztatnak. A vállalat több mint 100 éves története során az Oetker-család mindig is aktív szerepet vállalt a cégvezetésben.
Magyarországon nem sokkal az alapítás után, a múlt század elején jelentek meg az Oetker-termékek. Ma már 350-en dolgoznak a budapesti irodában és a jánossomorjai gyártóüzemben. A márka száznál is több különböző termékkel van jelen az élelmiszerüzletekben, ezek közül szinte valamennyi a legnépszerűbb saját kategóriájában. Független kutatási eredmények igazolják: a Dr. Oetker az egyik legismertebb, legkedveltebb és leggyakrabban használt élelmiszeripari márka Magyarországon. A Dr. Oetker Magyarország tízszer is kiérdemelte a Superbrands-díjat.
A Dr. Oetker arra törekszik, hogy a környezeti erőforrásokkal a lehető legtakarékosabban bánjon, kerülje az emberek és a környezet veszélyeztetését, és minden eljárást és folyamatot folyamatosan a környezetterhelés további csökkentését célozva fejlesszen. A környezet- és klímavédelmi szabályozások kötelezően érvényesek minden egyes munkavállalójuk számára. Így mára sikerült a legmagasabb környezetvédelmi előírásoknak megfelelniük. Céljuk a jövőben is az, hogy folyamatosan csökkentsék a környezeti terhelést.
Tárolás
Minőségét megőrzi -18°C-on vagy alacsonyabb hőmérsékleten tárolva: a doboz oldalán jelzett hónap végéig (hónap/év). Gyorsfagyasztott termék. Védd a felengedéstől! Felengedés után újrafagyasztani nem szabad!
Forgalmazó
Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft.
1016 Budapest, Mészáros utca 58/b.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Összetevők
Búzaliszt | |
Paradicsom püré | 15 % |
Ivóvíz | |
edami sajt | 9.6 % |
Szalámi | 6.9 % |
Sertéshús | |
Sertészsír | |
Étkezési só | |
Dextróz | |
Fűszerek | |
Fokhagymapor | |
fűszerkivonatok | |
Stabilizátor | |
E250 - Nátrium-nitrit | |
antioxidánsok | |
E392 - Rozmaringkivonatok | |
E301 - Nátrium-aszkorbát | |
csemegepaprika | 4.8 % |
paradicsomdarabok | 4 % |
Repceolaj | |
brokkoli | 6 % |
Étkezési só | |
Élesztő | |
Módosított keményítő | |
Cukor | |
Emulgeálószer | |
E471 - Zsírsavak mono- és digliceridjei | |
Fokhagyma | |
Oregánó | |
Dextróz | |
Bors | |
Bazsalikom | |
lisztkezelő szer | |
aszkorbinsav | |
Összes megjelenítése |
Tápérték: 100 g
Energia | 972 kJ/232 kCal |
Zsír | 9 g |
amelyből telített zsírsavak | 3 g |
Szénhidrát | 28 g |
amelyből cukor | 3.3 g |
Fehérje | 2.4 g |
Só | 8.9 g |
Élelmi rost | 1.2 g |
Allergének
Glutént tartalmazó gabonafélék |
Tej |
Nyomokban tartalmazhat: |
Szójabab |
Mustár |