• Megajándékozunk!

   Kedves Kiflisek! Ingyenes kiszállítással kedveskedünk csütörtök 23:00 óráig, hogy tudjatok pihenni hétköznap is, majd mi pakolunk! Kuponkód: KIFLIHAZHOZ
 • Újdonság a Kifli applikációban!

  Néha az appnak is kell egy kis felfrissülés. Hogy hamarosan elérhesd a BENU gyógyszertár kínálatát, frissítsd az alkalmazást!:)
 • Az első rendelésedet most ingyen szállítjuk, ráadásul 1500 forintot is jóváírunk neked kreditben a kiszállítás másnapján, amit hét napig tudsz beváltani.

Vivino szolgáltatás értékelése

Konyári Fecske Vörös 2020 14%

0,75 l
Ez a termék csak 18 éven felülieknek ajánlott.
2 350 Ft 3 133 Ft/l
Ez a termék csak 18 éven felülieknek ajánlott.Az áru átvételekor ellenőrizzük az életkorod.
Kategóriák:
Származási ország: Magyarország,

Egy fecske nem csinál nyarat, de a tavaszi fehér változat után itt a vörös is: Kékfrankos és Cabernet Sauvignon klassz házasítása tartályból és nagy hordóból. Könnyed vörös, szederrel, áfonyával, érett erdőszéli málnával.

Jellemzők

 • Száraz vörösbor.
 • 14%-os alkoholtartalmú.
 • Balatonboglári borvidékről.
 • 2018-es évjáratú.
 • Ajánljuk kacsahús, magvak, étcsokoládé mellé.

Leírás
Száraz vörösbor.

Termékinformáció
Gyermekek elől elzárva tárolandó. 10-12°C-on fogyasszuk.

Termelői információ
A Konyári család nemcsak szereti, de tiszteli is a környezetet: nem használnak például légkondicionáló berendezést, a pince rásimul a domboldalra, és alá is beékelődik – így valósul meg a természetes légkondicionálás. A szőlőművelés tekintetében a lehető legkevesebb permetezést használják, és a birtok részt vesz a szigorú agrár- és környezetgazdálkodási programban. A felhasznált tölgyfahordók fejében 3 hektár tölgyfaerdőt telepítettek, amely 27500 db tölgyfa csemete elültetését jelenti - ezzel is hozzá kívánnak járulni a fenntartható fejlődés eszméjéhez.
Emellett nagy örömükre szolgál, hogy kezdeményezésükre a Vendégház és a Pince körüli kb. 2 ha-os kert megkapta a Helyi Jelentőségű Természetvédelmi Terület besorolást.

Tárolás
7-15 fokon, sötét elzárt helységben tárolandó, nyitás után 1-2 napon belül fogyasztandó.

Forgalmazó
Budapest Bortársaság Kft.
1112 Budapest,
Kőérberki út 36.


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.