

FJORU
FJORU ASC egész lazacfilé
kb. 1,14 kgÁTLAGOS FRISSESSÉG 5 NAPIG
kb
Házhoz szállítás akár 90 percen belül
AI összefoglaló
pontos információért vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek

FJORU ASC egész lazacfilé
Bemutatjuk a város legjobb fenntartható halpiacát – a Kifli új saját márkáját - a Fjorut! Célunk nemcsak a hal - mint egészséges fehérjeforrás - népszerűsítése, hanem a halászat fenntarthatóságának elősegítése is, hiszen az ökológiai tudatosság köztudottan a szívügyünk. Meglátod, a Fjoru egyszerűen a kedvenc halpiacod lesz!
.jpg)
A lazac kiváló minőségű norvég gazdaságokból származik. Védő légkörbe csomagolva.
Finom, szinte kicsontozott húsának köszönhetően a lazac az egyik legkeresettebb hal.
Adatok:
- Faj tudományos neve: Salmo Salar
- Termelési módszer: Akvakultúrában tenyésztett
- friss/kiolvasztott: friss előhűtött hal
- származás: Norvégia
- csomag tartalma: egy egész filé bőrrel
- súly: 1 kg - 1,6 kg
- csomagolás módja: vákuumcsomagolás
- tanúsítás: ASC, Feeding Revolution
Etetési forradalom
Lazactenyésztőnk alga alapú takarmányolajat használ, miközben a piacon lévő beszállítók jelentős része továbbra is halolajat használ.
Az alga alapú takarmányolaj használata két jelentős előnnyel jár:
1 tonna alga alapú takarmányolaj használatával 66 tonna kis halat (anchovetta) takarítanak meg, amelyeket általában olajos takarmányozásra használnak, hozzájárulva a vadon élő halpopulációk hosszabb távú fenntartásához.

Tanúsítvány
Ezek a termékek egy olyan farmról származnak, amely független tanúsítással rendelkezik a felelősségteljesen termesztett tenger gyümölcseire vonatkozó ASC szabvány szerint. www.asc-aqua.org

Felhasználás
Alkalmas sütésre, sütésre és grillezésre.
Tipp! Próbáld ki ezt a finom fűszernövényekkel sült lazac receptet:
Először elkészítjük a pácot úgy, hogy ízlés szerint összekeverünk apróra vágott friss fűszernövényeket, szeletelt fokhagymát, csipet sót, borsot és olívaolajat. A lazacot meglocsoljuk citromlével, megkenjük az elkészített fűszernövény páccal, és egy kicsit szobahőmérsékleten pihentetjük. Ezután tegyük őket bőrös oldalukkal lefelé egy felhevített serpenyőre. Mindkét oldalukon kb 2 percig sütjük őket. A steakeket sütőpapírral bélelt kis tepsibe tesszük, bőrükkel lefelé ismét, és 180°C-ra előmelegített sütőben 10 percig sütjük. A lazacot burgonyapürével, grillezett zöldségekkel vagy pirított bagettel tálalhatjuk. Jó étvágyat!
Figyelem!
Hisztamin-intolerancia esetén javasolt körültekintően fogyasztani vagy kerülni ezeket a termékeket. Egyeztessen szakorvosával vagy dietetikusával az Önnek megfelelő diéta és fogyasztandó termékek kiválasztásában.
Termelői információ
A Fjord Bohemia s.r.o. több mint 15 éve foglalkozik különböző friss halak és a tenger gyümölcsei feldolgozásával. Nagy halfeldolgozó cégként az üzem jól felszerelt filéző és csomagoló gépekkel. Emellett nagy hangsúlyt fektet a fenntartható halászat segítésére, ezért különböző tanúsítványokkal rendelkezik, mint ASC, MSC, és BIO.

Tárolás
0 ° C és + 4 ° C közötti hőmérsékleten
Forgalmazó
Fjord Bohemia s.r.o
19600 Prága 9, Csehország
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Minőségét megőrzi
Összetevők
| Lazac |
Allergének
| Hal |