• Kedves Kiflis!

    Bemutatjuk új vásárlóinknak szóló programunkat: akár 6000 forint értékű kredittel és 2 hetes ingyen Prémium előfizetéssel is megjutalmazunk! www.kifli.hu/targy/uj-vasarloi-program

Danone Danette vaníliaízű puding 4x125g

500 g

ÁTLAGOS FRISSESSÉG 9 NAPIG

 929 Ft 1 858 Ft/kg
Származási ország: Franciaország,

Danette – merülj el a kényeztetésben!
A Danette múltja a kilencvenes évek elejére nyúlik vissza, és egybeforr cégünk magyarországi történetével, mivel ez volt az első Danone termék, amely a boltok polcaira került.

A Danette jelenleg négy ízben (csokoládé, vanília, karamell, csokoládé-tejkrém), várja a boltok polcain a tejes, krémes élvezeteket keresőket. A Danette selymesen lágy, bársonyosan krémes desszert, amely tejes kényeztetést nyújt az egész család számára, minden nap.

Tárolás

+2 és +8°C között tárolandó.

Forgalmazó

Danone Kft.
1134 Budapest, Váci út 35.


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

 

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 9 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 4 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.