Actimel

Danone Actimel zsírszegény élőflórás eperízű joghurtital (8x100g)

0,8 l

ÁTLAGOS FRISSESSÉG 9 NAPIG

 1 549 Ft 1 936 Ft/l
Származási ország: Belgium,

Termékleírás

Immunrendszer¹ 20 milliárd L. casei Danone élőkultúra + ¹vitamin [B6, D] ¹A B6- és D-vitaminok hozzájárulnak az immunrendszer normál működéséhez. Egy palack Actimel a mindennapi kiegyensúlyozott, változatos étrend és egészséges életmód részeként fogyasztandó. Az immunrendszere támogatásáért nem kell teljesen megváltoztatnod a napi rutinodat ahhoz, hogy törődj az immunrendszereddel. Pár tipp tőlünk... #kislépések - Kezdd a napot az Actimellel ami B6 vitamin forrás & D vitaminban gazdag. - Lepd meg a rokonaidat egy telefonhívással! - Menj ki a szabadba! - Mondj nemet a stresszre! Kapcsold ki az összes közösségi médiát!

Termelői információ

Danone Csoport első hazai tejipari együttműködése az akkori BTV-vel (Budapesti Tejipari Vállalat) 1991-ben valósult meg, így a cég egyes termékei a magyar hűtők polcain is megjelentek. Ezután már nem volt megállás, és 1996-ban létrejött a Danone hazai vállalata. Küldetésüknek tartják a termékeiken keresztül biztosítani az egészséges életvitelt az emberek számára, melyet magas minőségi fejlesztéssel, tudományosan megalapozott termékfejlesztéssel, illetve a táplálkozás és az egészség területén végzett kutatásokkal érik el.

Tárolás

Hűtve tárolandó, +2 és +8°C között.

Forgalmazó

Danone Kft.
1134 Budapest, Váci út 35.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 9 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 4 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.