
Kométa
Kométa Kemencés sült csülök egész
1 kgHázhoz szállítás akár 90 percen belül
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Kométa Kemencés sült csülök egész
Pácolt, bőr nélküli sertéscsülök, kemencében sütve. Kellemes sült íz és enyhe fokhagymás aroma jellemzi.
Hústartalom: 87%.
Hozzáadott glutént, glutamát ízfokozót, szóját, laktózt és tejfehérjét nem tartalmaz.
Termelői információ
A KOMETA 99 Zrt. Magyarország egyik legnagyobb sertésfeldolgozója. A kaposvári üzemben készült termékekkel nemcsak itthon, hanem a világ több mint 40 országában találkozhatunk. A teljes feldolgozási folyamat – a vágástól, a feldolgozáson és a szalámik érlelésen át egészen a húsok csomagolásáig – egy tető alatt, Kaposváron történik.
Tárolás
0 - +5 °C között tárolandó. Az előírt hőmérsékleten tárolva a felbontástól számítva 3 napon belül fogyassza el a terméket.
Forgalmazó
Kometa 99 Zrt.
7400 Kaposvár, Pécsi utca 67-69.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Minőségét megőrzi
A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 6 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.Összetevők
bőr nélküli sertéscsülökhús | 87 % |
Ivóvíz | 9 % |
Étkezési só | |
káliumklorid | |
Stabilizátor | |
trifoszfátok | |
Dextróz | |
Sűrítőanyag | |
Feldolgozott euchema-moszat | |
Antioxidáns | |
nátrium-aszkorbát | |
Fokhagymapor | |
Természetes aromák | |
Tartósítószer | |
nátrium-nitrit |
Tápérték: 100 g
Energia | 521 kJ/124 kCal |
Zsír | 6 g |
amelyből telített zsírsavak | 2.1 g |
Szénhidrát | 0.6 g |
amelyből cukor | 0.3 g |
Fehérje | 17 g |
Só | 1.8 g |
Élelmi rost | g |