Manner

Manner Picknick Original Sticks

30 g
 379 Ft 12 633 Ft/kg
Származási ország: Ausztria,

A mogyorókrém rajongóinak – praktikus, ropogós útitárs!

Az eredeti piknik rudacska az eredeti nápolyi szelet receptje alapján készült. 12%-os mogyorókrémmel töltött négy réteg puha ostyából áll! Minden csomagban két rudacska található - ossza meg valakivel vagy élvezze duplán! 30g-os csomagban és 3 db-os csomagban kapható.

Tudtad? A piknik a szabadban, általában társaságban elköltött étkezést jelent. Már az ókorban is ismerték. A piknikkosár Nagy-Britanniából, a viktoriánus korból származik. Akkoriban még hordozható főzőeszközt is tartalmazott a teafőzéshez. Bár azóta már rég feltalálták a termoszt, ilyen egyszerűen még soha nem lehetett finom pikniket rendezni, mint a Manner piknik rudacskáival!

A Picknick Sticks terméket a Manner minőségi garancia elveinek és a fenntartható kakaótermesztésnek megfelelően állítjuk elő.

Termékinformáció

Fogyasztásra kész.

Termelői információ

Mint minden komoly sikertörténet ez is egy különleges és egyedülálló személyiséggel kezdődött a vállalat hőskorából. A kereskedő végzettségű Josef Manner 1890-ben a bécsi Stephansdomtól egy kőhajításnyira nyitotta meg első üzletét, amiben elsősorban táblás csokoládét és fügekávét árult. Josef Manner a kezdetektől fogva azt a stratégiát követte, hogy a konkurenciánál jobb minőségű csokoládétermékeket áruljon olcsóbban: „Minden gyermek, aki egy krajcárt is ad az én termékeimért, ne csak egy édességet kapjon, hanem értékes élelmet is” – mondogatta előszeretettel.

Tárolás

Száraz helyen, szobahőmérsékleten tárolandó.

Forgalmazó

Ed. HAAS Hungaria Kft.
9024 Győr, Táncsics Mihály utca 19.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.