• Kedves Kiflis!

    Bemutatjuk új vásárlóinknak szóló programunkat: akár 6000 forint értékű kredittel és 2 hetes ingyen Prémium előfizetéssel is megjutalmazunk! www.kifli.hu/targy/uj-vasarloi-program

Már egy kis palack (0,25 liter) hohes C PLUS+ Vas fedezi a felnőttek számára ajánlott napi C-vitamin mennyiséget és a napi vasszükséglet több mint harmadát.

  • 100% gyümölcstartalommal.
  • Almából, gránátalmából és málnából, paradicsommal és bodzával készült.
  • A vas hozzájárul a normál vörösvérsejt- és hemoglobin-képződéshez.
  • A terméket kiemelten ajánljuk várandós nőknek és szoptatós anyáknak.
  • C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.

Leírás

Gyümölcs- és zöldséglé sűrítményekből és velőből készült, vas-glükonáttal.

Termékinformáció

Fogyasztását hűtve ajánljuk. Kérjük fogyasztás előtt rázd fel.

Termelői információ

Amikor 1958-ban Németországban a polcokra került az első hohes C, igazi újdonságnak számított, hiszen addig csak otthon facsart narancslé létezett és nem lehetett kész narancslevet kapni a boltokban. Hazánkban 1993 óta van jelen a hohes C, amely több, mint két évtizede egyet jelent a 100 %-os gyümölcslével.

Kezdetben a sima és gyümölcshúsos Narancs, valamint a Multivitamin ízekkel vált népszerűvé, majd 1998-ban a Kalciumos narancs és az Alma-acerola termékekkel bővült a kínálat. Mára pedig már összesen 11 féle hohes C és 3 féle kiszerelés közül választhatsz, ha ízletes 100%-os gyümölcslére vágysz, és egyben természetes módon szeretnél gondoskodni a megfelelő mennyiségű C-vitamin beviteledről.

 

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tárolandó. Felbontás után hűtve tárolja, és 3-4 napon belül fogyaszd el!

Forgalmazó

Sió-Eckes Kft
8600. Siófok,
Május 1 u. 61.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.