Már egy pohár (0,3 liter) hohes C Red Multivitamin fedezi a felnőttek számára ajánlott napi C-vitamin mennyiséget (80 mg), a hozzáadott 7 vitaminból pedig az ajánlott napi mennyiség háromnegyedét. Ügyelj a kiegyensúlyozott táplálkozásra és egészséges életmódra!

  • C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.
  • C- és az E-vitaminok hozzájárulnak a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.
  • Az antioxidánsok támogatják a sejtek ellenálló képességét, mikor a szabad gyököket megkötik. A szabad gyökök károsíthatják a sejteket és ezzel korai sejtöregedéshez vezetnek.
  • A változatos és kiegyensúlyozott táplálkozás az egészséges életmód része, ehhez járulhat hozzá a hohes C Plus Antioxidánsokkal.

Leírás
Vegyes gyümölcsital. Gyümölcslé sűrítményekből, szőlőmag kivonat hozzáadásával készült.

Termékinformáció
Fogyasztását hűtve ajánljuk. Kérjük fogyasztás előtt rázd fel.

Termelői információ
Amikor 1958-ban Németországban a polcokra került az első hohes C, igazi újdonságnak számított, hiszen addig csak otthon facsart narancslé létezett és nem lehetett kész narancslevet kapni a boltokban. Hazánkban 1993 óta van jelen a hohes C, amely több, mint két évtizede egyet jelent a 100 %-os gyümölcslével.
Kezdetben a sima és gyümölcshúsos Narancs, valamint a Multivitamin ízekkel vált népszerűvé, majd 1998-ban a Kalciumos narancs és az Alma-acerola termékekkel bővült a kínálat. Mára pedig már összesen 11 féle hohes C és 3 féle kiszerelés közül választhatsz, ha ízletes 100%-os gyümölcslére vágysz, és egyben természetes módon szeretnél gondoskodni a megfelelő mennyiségű C-vitamin beviteledről.

 

Tárolás
Száraz, hűvös helyen tárolandó. Felbontás után hűtve tárolja, és 3-4 napon belül fogyaszd el!

Forgalmazó
Sió-Eckes Kft
8600. Siófok,
Május 1 u. 61.


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.