
Speisekammer
Speisekammer fagyasztott barackos párnácska
1 kgHázhoz szállítás akár 90 percen belül
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Speisekammer Barackos párnácska
Felengedtetés: szobahőmérsékleten 20-25 perc időtartamig. Sütés 200 °C -on 14-16 pecig. Felengedés után újrafagyasztani tilos!
Termelői információ
2004-ben a cég Budapestről Szigetszentmiklósra költözött, ahol a gyártás a saját tulajdonú 1 hektáros ingatlanon zöldmezős beruházás keretében korszerű technológiával felszerelt üzemépületben, szigorú élelmiszerbiztonsági, minőségbiztosítási (HACCP, BRC) és technológiai előírás szerint történik.
Dolgozóik a jó gyártási és a jó higiéniai gyakorlat, valamint az élelmiszerbiztonsági- és környezetvédelmi előírások szem előtt tartásával végzik munkájukat, hogy termékeik mindenkor biztonsággal fogyaszthatók legyenek. Termékeiket szabályozott körülmények között, rendszeres ellenőrzés mellett állítják elő és szállítják ki.
Forgalmazó
Speisekammer Kft.
8080 Bodmér, belterület 40/5. hrsz.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Összetevők
Búzaliszt | |
barack íz | 23 % |
Cukor | |
izocukor | |
sárgabarackvelő | |
Almavelő | |
Étkezési sav | |
E330 - Citromsav | |
Sűrítőanyag | |
E440(i) - Pektin | |
Tartósítószer | |
Kálium-szorbát | |
Aroma | |
Ivóvíz | |
margarin | |
Pálmazsír | |
napraforgóolaj | |
Ivóvíz | |
Étkezési só | |
Emulgeálószerek | |
E471 - Zsírsavak mono- és digliceridjei | |
Étkezési sav | |
E330 - Citromsav | |
Aroma | |
Színezék | |
karotinok | |
Sárgabarack kocka | 7 % |
sütőszer | |
Búzaglutén | |
Búzaliszt | |
Étkezési só | |
csomósodást gátló anyag | |
E170 - Kalcium-karbonátok | |
Maltodextrin | |
Emulgeálószer | |
E472e | |
térfogatnövelőszer | |
E341 - Kalcium-foszfátok | |
Cukor | |
inaktív élesztő | |
enzimek | |
lisztkezelő szer | |
aszkorbinsav | |
módosított burgonya keményítő | |
E1422 - Acetilezett dikeményítő-adipát | |
Cukor | |
Porcukor | |
Élesztő | |
glutén | |
Kalácsfény | |
modifikált keményítő | |
Burgonya | |
glükózszirup | |
Növényi olaj | |
Napraforgó | |
Stabilizálószer | |
E339 - Nátrium-foszfátok | |
savanyúságot szabályzó anyag | |
E526 - Kalcium-hidroxid | |
Színezék | |
E160b(ii) | |
Összes megjelenítése |
Tápérték: 100 g
Energia | 1292 kJ/308 kCal |
Zsír | 12 g |
amelyből telített zsírsavak | 5.9 g |
Szénhidrát | 44 g |
amelyből cukor | 14 g |
Fehérje | g |
Só | 5.2 g |
Élelmi rost | 0.66 g |
Allergének
Glutént tartalmazó gabonafélék |
Nyomokban tartalmazhat: |
Tojás |
Szójabab |
Tej |
Diófélék |
Mustár |
Szezámmag |
Kén-dioxid és az SO2-ben kifejezett szulfitok |