
Qualimer
Holland friss kagyló M-es MSC
1 kgFRISSESSÉGI GARANCIA
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Holland Friss kagyló M-es MSC
Termékleírás
Holland Friss kagyló a tenger gyöngyszeme, mely egyedülálló ízével és frissességével hódít. A holland partok kristálytiszta vizeiben élő kagylók kiváló minőségűek és kitűnő ízvilággal rendelkeznek. A kagylóhéjak szép kék-fekete színükkel és karakteres mintázatukkal egyedi megjelenést kölcsönöznek nekik.
Ezek a kagylók kiválóan alkalmazkodnak a holland tengeri klímához, ami kiemelkedő minőséget biztosít. A Friss kagylók változatosan elkészíthetők: lehet párolva, fokhagymásan, fehérboros szószban, vagy akár tésztával összekeverve is. Holland Friss kagyló magában hordozza a tengeri környezet ízeit és aromáit. Élvezd a holland tenger gyümölcseit, és fedezd fel a Friss kagylók gazdag ízvilágát!
Felhasználás
Felbontás után 24 órán belül használd fel.
Előkészítés
A zacskó felbontását követően aztásd hideg csapvízbe a kagylókat kb 2 percre, áztatást követően amelyik kagyló összezárja a héját az még él és biztonsággal fogyasztható, amelyik kagyló nem zárja össze a héját az nem fogyasztható. Ezután egy kés élével pucold le a héjáról a szennyeződéseket, majd húzd ki a kagyló "szakállát". Szakáll alatt egy a kagyló szét nem nyíló feléből kiálló kis szálról beszélünk, amelyeet egy mozdulattal el lehet távolítani.
Mitől MSC egy termék?
Ez a termék olyan halászatból származik, ami a független MSC szabvány minősítése szerint egy megfelelően gazdálkodó, fenntartható halászat.
Termelői információ
A Fjord Bohemia 1999-ben alakult kis cégként Prágában, Čakovicében. Különféle friss halakra és egyéb tenger gyümölcseinek feldolgozására specializálódtak. A professzionalizmus jellemző a cégre, mivel több mint 10 éves tapasztalattal rendelkeznek. Jelen vannak a kelet- és közép-európai piacokon.
Figyelem!
Hisztamin-intolerancia esetén javasolt körültekintően fogyasztani vagy kerülni ezeket a termékeket. Egyeztessen szakorvosával vagy dietetikusával az Önnek megfelelő diéta és fogyasztandó termékek kiválasztásában.
Tárolás
0 és 4 °C közötti hőmérsékleten tárolandó.
Faj tudományos neve: Mytilus edulis
Termelési módszer: Akvakultúrában tenyésztett
Forgalmazó
Fjord Bohemia s.r.o.
Za Avií 914/2 196 00 Praha 9
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Minőségét megőrzi
Allergének
Puhatestűek |
Nyomokban tartalmazhat: |
Hal |