
La Grande Épicerie de Paris
La Grande Épicerie Szent Jakab-kagyló rillette dióval
100 gHázhoz szállítás akár 90 percen belül
Xtra ár:
3 141 Ft
pontos információért vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
La Grande Épicerie Diós rillette
Vajjal, salottahagymával és petrezselyemmel készítve ezeknek a kagylóknak a finom és omlós rostjai garantáltan lenyűgöznek. Egy kellemes, lágy ízvilágú keverék, amely minden falatban élményt nyújt.
Termelői információk
Mindössze 100 éve, 1923- ban avatták fel a leendő Grande Epicerie de Paris új épületét. Kezdetben az élelmiszerpult teákat, kakaóport és csokoládét kínált, majd fokozatosan megnyílt a friss termékek felé 1933-tól. Igazi forradalom volt akkoriban, ez volt az első alkalom, hogy élelmiszerpultot integráltak egy áruházba. Kezdettől fogva tematikus kiállításokat mutattak be a külföldi, különösen az olasz és a brit gasztronómia kiemelésére.
Tárolás
Felbontás előtt hűvös, száraz helyen tárolandó. Felbontás után 0°C és +4°C között tartandó, és 3 napon belül fogyasztandó.
Forgalmazó
VELKÁ PECKA s.r.o.
Karolinská 654/2, Karlín
Praha 18600
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Összetevők
Szent Jakab-kagyló | 47 % |
Chlamys opercularis | |
Fekete tőkehal | |
pollachius virens | |
Tejszín | |
salottahagyma | 9 % |
Sárgarépa | |
Édes vaj | 3 % |
Búzaliszt | |
tejfehérjék | |
Guérande IGP só | |
Petrezselyem | |
Fokhagyma | |
fehér bors |
Tápérték: 100 g
Energia | 575 kJ/137 kCal |
Zsír | 7.6 g |
amelyből telített zsírsavak | 5.1 g |
Szénhidrát | 4.4 g |
amelyből cukor | 0.9 g |
Fehérje | 13 g |
Só | 0.97 g |
Élelmi rost | g |
Allergének
Glutént tartalmazó gabonafélék |
Rákfélék |
Tej |
Nyomokban tartalmazhat: |
Földimogyoró |
Diófélék |
Zeller |
Kén-dioxid és az SO2-ben kifejezett szulfitok |