Curaprox

Curaprox CS Smart Gyerek Fogkefe 5 éves kortól

1 db
2 349 Ft 2 349 Ft/db

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

90+ vásárló kedvence

Származási ország: Svájc,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Curaprox CS Smart Gyerek Fogkefe 5 éves kortól

Ideális választás 5 évesnél idősebb gyerekeknek és felnőtteknek. Nejlon sörték helyett a 7600 db CUREN® szál rendkívül sűrű és hatékony tisztító felületet alkot, melynek köszönhetően hihetetlen gyengéd és anélkül távolítja el a lepedéket, hogy az ínyt felsértené. A rövidebb, nyolcszögletű nyél és a még több szál segíti a helyes fogást, a kicsi kefefej még a leghátsó fogakat is tökéletesen megtisztítja. Használatával könnyebben megtanulható helyes fogmosási technika. 18 különböző szín kombinációban. Minden Curaprox fogkefe hatékonyságáta rendkívül gyengéd, vékony és lágy CUREN® szálak, a nyolcszögletű nyél és a kis, kompakt, extra sűrű kefefej adja. A kiszállított termék a képen látható terméktől színében és/vagy mintájában eltérhet.

Használat

Fogmosáskor helyezd a fogkefét félig az ínyre félig a fogfelszínre és körkörös mozdulatokkal távolítsd el a lepedéket. Napi kétszeri használatra.

A márkáról

A CURAPROX az egészséges száj és a tökéletes szájhigiénia eléréshez szükséges tudást és a készségek átadását célozza már 1972 óta.

Szeretnénk megtanítani az embereknek, hogy a száj egészségének megőrzése a fogak fehérségén és a friss lehelet fontosságán túl, a belső szervek és a test egészséges működéséhez is elengedhetetlen. Ennek érdekében CURAPROX-nál kidolgoztunk egy motivációs- és képzési programot fogászati szakemberek számára. Évente több ezer iTOP/CURAPROX szájhigiéniás oktatót képzünk világszerte. Ők azok, akik motiválják a pácienseket és segítenek nekik megszerezni azt a tudást, amivel megőrizhetik a szájuk, fogaik és ínyük egészségét, mindezt hosszútávon.

Ebben az értelemben, termékeink nem csak a konkrét megoldását nyújtják, hanem folyamatosan segítenek fenntartani a motivációt az alapos tisztításra. És ezért, mi folyamatosan, keményen és fáradhatatlanul dolgozunk azon, hogy termékeinket a legvonzóbbá, legkedveltebbé és legjobbá tegyük a világon, amivel minden évben több, mint egymillió új CURAPROX rajongót szerzünk.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó.

Forgalmazó

Sager Dental Kft.
1026 Budapest, Pasaréti út 122-124. B. épület fszt. 1.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.