-20 %

Herbow

Herbow Folyékony mosószer fekete ruhákhoz - Ebony Black (Aloe vera illat) 1 liter

33 mosás
Kedvezmény vége: 7. 9.
2 159 Ft  2 699 Ft
65 Ft/mosás

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

300+ vásárló kedvence

Kategóriák:
Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Kíméletes eljárással kinyert mosódió-extraktummal és bio-enzimekkel. Kimagasló mosóhatás növényi összetevőkkel, szövetkárosodás nélkül. A fekete textíliák megóvására speciálisan kifejlesztett aloe vera illatú folyékony mosószer. Segít megóvni a ruhákat a kifakulástól, így hosszabb élettartamot biztosít, emellett diszkrét kellemes illatot kölcsönöz a ruháknak.

  • Nem tartalmaz mesterséges illatanyagokat
  • Nem tartalmaz mesterséges színezéket
  • Megóvja a színeket a kifakulástól
  • Bőrkímélő összetevők
  • Vegán termék
  • 1000 ml-es kiszerelés: 33 mosásra elegendő
  • Prémium csomagolás, pumpás adagolóval

Használat

A mosószert az ajánlott adagolásnak megfelelő mennyiségben add a mosógép mosószer adagoló kamrájába, vagy adagoló golyóval helyezd a dobba. Ne öntsd közvetlenül a ruhákra. A lehető legalacsonyabb hőmérsékleten moss. Az erősen szennyezett ruhákat mosd magasabb hőmérsékleten (max. 60 fokon). A mosószer adagolásánál vedd figyelembe a vízkeménységet, a szennyeződés mértékét és a mosógépbe helyezett ruhák mennyiségét. Ajánlott adagolása 4-5 kg ruhához 8 pumpálás (=30 ml). Kézi mosás esetén 30 ml 10 liter vízhez.

Termelői információ

A Herbow márka a szeretet által kelt életre, családi és személyes tapasztalatok indították el. A termékfejlesztés ötletét az egyik Alapító gyermekei iránt érzett szeretete, gondoskodása ihlette, aki kislánya érzékeny bőrének köszönhetően 2012-ben a gyermekorvos javaslatára kezdett el mosódióval mosni. A rendszeres használat során a bőrkiütések lassan elhalványultak és néhány héten belül eltűntek.

E tapasztalat volt az alapja a kutatásoknak, és a közel 3 évig tartó fejlesztést és több mint 4500 kg ruha próbamosását követően született meg a mosódió alapú környezetbarát termékek széles választéka. 2016-ban került bevezetésre a mosódiós labda, amely azonnali siker volt a fogyasztók körében. Napjainkra a Herbow a folyamatos termékfejlesztések során egy stabil, megbízható márkává fejlődött a háztartási vegyi áruk piacán, termékeinket vásárlók ezrei használják országszerte és már a határainkon túl is. A siker a Herbow alapítóinak azon elkötelezettségének köszönhető, hogy a lehető legjobb alapanyagok felhasználásával készült termékeket kínáljuk, melyek összhangban állnak alapvető értékeinkkel: tisztelet, szakértelem, természetesség.

Biztonsági figyelmeztetés

Figyelem! Súlyos szemirritációt okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. Orvosi tanácsadás esetén tartsd kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Szembe kerülése esetén ajánlatos a több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Ha a szemirritáció nem múlik el: Orvosi ellátást kell kérni. A tartalom/edény elhelyezése hulladékként: a teljesen kiürült csomagolóanyag a szelektív hulladékgyűjtőbe kerülhet.

Tárolás

5 - 35˚C közötti hőmérsékleten tárolva, fagytól védendő.

Forgalmazó

Herbow International Zrt.
4400 Nyíregyháza, Derkovits út 106/C


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

5-15% Anionos Felületaktív Anyagok
<5% szappan