
TUTTI
Tutti Eredeti Holland kakaópor 20-22 % kakaóvaj tartalommal
70 gHázhoz szállítás akár 90 percen belül
AI összefoglaló
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Tutti Eredeti Holland kakaópor 20-22 % kakaóvaj tartalommal
A híres holland kakaó gyár különlegesen jó minőségű kakaópora. Kifogástalan aromájú, ízű, sötét vöröses színű. Kakaóitalként és sütemények, krémek készítéséhez egyaránt kiváló.
Felhasználási javaslat
Kakaóital készítéséhez:Keverjük össze egy kiskanálnyi (kb. 4 g) kakaóport és kétszer annyi cukrot egy csészében. Adjunk hozzá kevés hideg tejet vagy vizet és keverjük simára. Keverés közben higítsuk fel forró tejjel.
Termelői információ
A Tutti Élelmiszeripari Kft. a Győr-Moson-Sopron főközlekedési út mentén, szép természeti környezetben található. A jelenleg is 100%-ig magyar tulajdonban lévő céget Prohászka Ottó vezetésével négy magánszemély alapította 1986-ban. A vállalkozás gyakorlatilag a semmiből indult és mára közepes méretű társasággá nőtt, s találta meg helyét a belföldi és külhoni piacokon.
Cégük szabadalmaztatott fagylaltpor gyártással vetette meg lábát az akkor még szűk hazai piacon és azóta is meghatározó tagja a magyar élelmiszeriparnak. Az újabb és újabb fejlesztéseknek köszönhetően más élelmiszeripari területeket is sikerült meghódítaniuk. Szakterületük a por alapú élelmiszerek előállítása, forgalmazása.
Tárolás
Száraz, hűvös helyen tárolandó!
Forgalmazó
Tutti Kft
9142 Rábapatona, Pinkerét 1
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Összetevők
| Kakaópor alkalizált |
| savanyúságot szabályozó anyagok |
| E501 - Kálium-karbonátok |
| E525 - Kálium-hidroxid |
Tápérték: 100 g
| Energia | 1539 kJ/368 kCal |
| Zsír | 20.7 g |
| amelyből telített zsírsavak | 12.5 g |
| Szénhidrát | 8.9 g |
| amelyből cukor | 0.6 g |
| Fehérje | 19.9 g |
| Só | 0.07 g |
| Élelmi rost | 23.7 g |
Allergének
| Nyomokban tartalmazhat: |
| Glutént tartalmazó gabonafélék |
| Rákfélék |
| Tojás |
| Hal |
| Szójabab |
| Tej |
| Diófélék |
| Zeller |
| Kén-dioxid és az SO2-ben kifejezett szulfitok |
| Puhatestűek |