• Kedves Kiflis! Gyereknap alkalmából készültünk egy kis meglepetéssel! Május 26-27-én 20%-os kedvezményt adunk számos LEGO termékünkre...nem csak kicsiknek! ;) 
  • Az első rendelésedet most ingyen szállítjuk, ráadásul 1500 forintot is jóváírunk neked kreditben a kiszállítás másnapján, amit hét napig tudsz beváltani.

Veresi Piroska paradicsom

402 g
Frissen szedettTermelői
799 Ft 1 988 Ft/kg
Kategóriák:
Származási ország: Magyarország,

Az elmúlt időszakban a kertészet jelentős termesztési nehézségekkel nézett szembe, emiatt termékeiket nem tudták a kívánt mennyiségben rendelkezésre bocsátani. 2 héten belül az ellátási probléma megszűnik, és újra folyamatosan elérhetők a termékek. Köszönjük az eddigi bizalmatokat a paradicsom-különlegességek iránt!

*A kép illusztráció.

Igazi természetes paradicsomízű, aromadús, vékony héjú, lédús, sötétpiros színű, közepes méretű koktélparadicsom. Egy fürtön átlagban 8-9 bogyó terem.

Fürtönként, 450gr/kartontálca kiszerelésben csomagolva. Színe sötétpiros, Brix értéke (édességi foka) 7– 8°.

Termelői információ 

Veresegyházán nagy odafigyeléssel innovatív üvegházakban, pótmegvilágítással, biológiai növényvédelemmel termesztik az édes, zamatos paradicsomot, melynek leszedésével addig várnak, míg tökéletessen érett nem lesz. A modern technológiának köszönhetően egész évben, minden nap szednek, és hónaptól függetlenül édes, zamatos, magas tápanyagtartalmú paradicsomot szállítanak.

Felhasználás

Friss fogyasztásra, salátákhoz, szendvicsekhez, halak és húsok mellé sütve, grillezéshez.

Tárolás

17 °C hőmérsékleten, 75%-os páratartalom mellett 4-5 napig tárolható.

Forgalmazó

Veresi Pradicsom Kft.
Veresegyház Kisrét u. 2.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.