• Kedves Kiflis! Készülj fel előre velünk - tömeg és sorban állás nélkül - a május 1-jei munkaszüneti napra! Aznap ugyan mi is zárva tartunk, de előrendelést természetesen fogadunk.
Free delivery, delivery guarantee within 5 hours of ordering, exclusive products for members only and many other benefits.Free delivery, delivery guarantee within 5 hours of ordering
Purchases without a minimum order amount
Exclusive 15% discount on top products
Exclusive products for members only

Buy all ingredients right below the recipe

HOZZÁVALÓK

  • 40 dkg tőkehalfilé
  • 2 ek liszt
  • 3 ek reszelt parmezánsajt
  • 2 tojás
  • 2 ek aprított petrezselyemzöld
  • Só ízlés szerint
  • Őrölt fehérbors ízlés szerint

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

 

ELKÉSZÍTÉS

  • 1A halat felcsíkozom, majd mintha petrezselymet aprítanék tovább aprítom.
  • 2A felaprított halfiléhez adom a lisztet, a reszelt parmezánt, a tojásokat, az aprított petrezselyemzöldet, sózom, borsozom és alaposan összekeverem.
  • 3Egy serpenyőt felforrósítok, megspriccelem olívaolajjal és kis halmokat teszek bele a halas masszából. Mind a két oldalát aranysárgára sütöm!
  • 4Burgonyapürével és frissen készített ecetes fejessalátával kínálom!
GastroHobbi
Enikő és Gergő közös hobbija, a GastroHobbi egy főzős blogból indult kaland, ami ma már ott tart, hogy videóikon átlagosan havonta 15-25 millió megtekintés van, emellett számos receptkönyvet is kiadtak már. Váljon számodra is hobbivá a főzés!

HOZZÁVALÓK