• Kedves Kiflis! Készülj fel előre velünk - tömeg és sorban állás nélkül - a május 1-jei munkaszüneti napra! Aznap ugyan mi is zárva tartunk, de előrendelést természetesen fogadunk.
Free delivery, delivery guarantee within 5 hours of ordering, exclusive products for members only and many other benefits.Free delivery, delivery guarantee within 5 hours of ordering
Purchases without a minimum order amount
Exclusive 15% discount on top products
Exclusive products for members only
4 ADAG

Buy all ingredients right below the recipe

HOZZÁVALÓK

  • 2 evőkanál zsír
  • 2 fej vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1,5 kg libahús
  • 40 dkg rizs
  • 2 sárgarépa
  • 2 gomba
  • Egy darabka zeller
  • 2 fehérrépa
  • Petrezselyemzöld
  • Ízlés szerint só
  • Ízlés szerint frissen őrölt tarkabors
  • Ízlés szerint borsikafű
  • Ízlés szerint majoranna

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

 

ELKÉSZÍTÉS

  • 1A szárnyat az ízületeknél elvágom, a mellet és a zúzát nagyobb darabokra vágom, a combot filézem és csak a húst használom, a csontot majd felhasználom egy finom levesbe.
  • 2A megolvasztott zsíron üvegesre pirítom a finomra vágott vöröshagymát, hozzáadom a fűszereket, az aprított fokhagymát, az előkészített húst, felöntöm annyi vízzel, ami éppen ellepi, befedem és 200 fokra előmelegített sütőben kb. másfél óra alatt puhára főzöm.
  • 3Egy serpenyőben, egy evőkanál olajon előpirítom a rizst, majd a húshoz adom a zöldségekkel együtt, megszórom az aprított petrezselyemmel, óvatosan összeforgatom, beleteszem a májat, befedem, visszateszem a 200 fokos sütőbe és 35-40 perc alatt készre sütöm.
GastroHobbi
Enikő és Gergő közös hobbija, a GastroHobbi egy főzős blogból indult kaland, ami ma már ott tart, hogy videóikon átlagosan havonta 15-25 millió megtekintés van, emellett számos receptkönyvet is kiadtak már. Váljon számodra is hobbivá a főzés!

HOZZÁVALÓK