
Mayer
Mayer Apricot Jam
360 gDelivery within 90 minutes
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Mayer Sárgabarack lekvár
Készítsd el a tökéletes reggelit: Mayer lekvár, mellé friss kenyér, kalács vagy péksütemény. A lekvár tökéletes alapanyag desszertek készítéséhez is.
A Mayer sárgabarack lekvár magas gyümölcstartalommal rendelkezik, minőségi alapanyagokból készül, így méltó helyet kaphat a mindennapi étkezésekben, hiszen akár sütemények elkészítéséhez is tökéletes választás lehet. Emellett nassolnivalóként is tökéletes választás lehet.
Termelői információ
A szörpfőzés gondolata akkor fogalmazódott meg bennük, amikor saját éttermükbe kerestek természetes alapanyagokból készült, tartósítószer-mentes szörpöket. Mivel hosszas keresgélés után sem találták meg az igazit, arra jutottak, hogy inkább megfőzik maguknak. Először csak barátaiknak és vendégeiknek kínálták saját főzésű italaikat, majd a sok pozitív visszajelzés után úgy döntöttek, hogy családi vállalkozásban megalapítják saját szörpüzemüket, ahol természetes alapanyagok felhasználásával készítik a prémium Mayer szörpöket és szirupokat, kizárva a mesterséges aromákat és színezékeket.
Valamennyi terméküket saját recept alapján főzik, és céljuk, hogy teljes mértékben megőrizzék a gyümölcsök és fűszerek eredeti ízét.
Tárolás
Száraz, napfénytől védett helyen. Felbontás után hűtve tárolja, 2 héten belül fogyassza.
Forgalmazó
Mayer Szörp Kft.
2092 Budakeszi, József Attila utca 73.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Composition
Sárgabarack | 65 % |
Cukor | |
Citromlé (sűrítményből) | |
almapektin |
Nutritional values per 100 g
Energy value | 789 kJ/189 kCal |
Fats | 0.5 g |
including saturated fatty acids | 0.1 g |
Carbohydrates | 46 g |
including sugars | 45 g |
Protein | 0.5 g |
Salt | 0 g |
Fibre | g |