


Mesterszakács Manufaktúra
Grilled sausage with sheep curd sous vide
ca. 0.53 kg18 DAYS AVERAGE FRESHNESS
ca.
More info
Delivery within 90 minutes
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Termékleírás
A Mesterszakács Manufaktúra Felvidéki juhtúrós grillkolbász egy igazi ínyenc különlegesség, amely a hagyományos ízvilágot modern technológiával ötvözi. A gondosan válogatott alapanyagokból készült kolbászt karakteres felvidéki juhtúróval gazdagítják, amely egyedülálló, enyhén sós-savanykás ízt ad a terméknek. A sous-vide eljárásnak köszönhetően a kolbász megtartja szaftosságát, puhaságát és gazdag aromáit, miközben kíméletes hőkezeléssel készül – így minden falat tökéletesre van hangolva.
Ez a prémium grillkolbász különösen ajánlott azoknak, akik szeretik az autentikus, kézműves ízeket, és értékelik a hagyományos magyar ízvilág modern újragondolását. A termék kiválóan grillezhető, serpenyőben is könnyedén elkészíthető, így ideális választás hétvégi sütögetésekhez, gyors ebédekhez vagy vendégváró falatként is.
Főbb jellemzők:
-
Kézműves minőségű, prémium magyar termék
-
Felvidéki juhtúróval készült – gazdag, karakteres ízvilág
-
Sous-vide eljárással előkészítve – szaftos, omlós állag
-
Hozzáadott ízfokozók és mesterséges adalékanyagok nélkül
-
Egyszerűen és gyorsan elkészíthető
Termelői információ
Gál Zsolt mesterszakács elismert szakmai múltjára és tapasztalataira alapozva élelmiszer készítő manufaktúrába fogott. Munkáját szakmai alázat és innovatív kreatívitás jellemzi. Tudjuk, hogy a jó szakember hiánya vagy a műszaki háttér elégtelensége igen nagy probléma az egyenletes színvonal megtartására. A Mesterszakács Manufaktúra célja a szállodák, éttermek, street food-ok és party szervízek sztenderd magas minőségű ellátása, illetve a színvonalas vendéglátás támogatása.
Tárolás
Hűtőben tárolandó: 0-5°C között. Felbontás után 3 napig fogyasztható! Fogyaszthatósági ideje a bontatlan tasakra (nap/hó/év) a csomagolásán feltüntetve.
Forgalmazó
Rosd Gasztro Sziget Élelmiszer Gyártó Szociális Szövetkezet
2162 Őrbottyán, Harnag u. 87.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Durability
Composition
Sertés apróhús | 62.1 % |
juhtúró | 15.5 % |
juhtej | 70 % |
tehéntej | 30 % |
Étkezési só | |
Oltó kultúra | |
pirított hagyma | 6.2 % |
Vöröshagyma | 75 % |
Búzaliszt | 15 % |
Pálmaolaj | 9 % |
Étkezési só | 1 % |
Bacon | 4.1 % |
császárszalonna | 93.2 % |
Étkezési só | |
Dextróz | |
Cukor | |
Antioxidáns | |
E301 - Nátrium-aszkorbát | |
Fűszerkeverékek | |
Tartósítószer | |
E250 - Nátrium-nitrit | |
bükkfafüst | |
tejföl | 4.1 % |
Pasztőrözött homogénezett tejszín | |
tejsavbaktérium-kultúra | |
tejet tartalmaz | |
Sajtkrém | |
Savósajt | |
savófehérje koncentrátum | |
Tejszín | |
kultúra | |
Ivóvíz | |
Módosított kukoricakeményítő | |
Étkezési só | |
Savófehérje koncentrátum por | |
Sajtaroma | |
Ömlesztősók | |
E452 | |
E450 | |
Stabilizátor | |
E407 | |
Savanyúságot szabályozó anyag | 3.1 % |
E330 | |
burgonyapehely | |
Burgonya | 99 % |
emulgálószer | |
E471 - Zsírsavak mono- és digliceridjei | |
Stabilizátor | |
E450 - Difoszfátok | |
Antioxidáns | |
Nátrium-metabiszulfit | |
aromák | 2.1 % |
Friss kapor | |
Étkezési só | |
Fűszerek | |
juhbél | |
Show all |
Nutritional values per 100 g
Energy value | 1192.4 kJ/285 kCal |
Fats | 21.9 g |
including saturated fatty acids | 9.5 g |
Carbohydrates | 8 g |
including sugars | 3 g |
Protein | 14 g |
Salt | 0.8 g |
Fibre | 1 g |
Allergens
Glutént tartalmazó gabonafélék |
Tej |