• Kedves Kiflisek! A kormány átmenetileg árstopot vezetett be egyes alapvető élelmiszerek esetében az alábbiak szerint, december 31-ig meghosszabbítva: www.kifli.hu/targy/arstop

  • Kedves Kiflisek! A Nemzeti Vágta miatt Budapesten lezárások lesznek péntek délutántól hétfőig. Emiatt késésekre lehet számítani, úgyhogy érdemes mielőbb leadnod a rendelésedet. Köszönjük a megértést!

Frissen szedett

A Kifli.hu szívügye a magyar gazdaság: a kistermelőktől frissen betakarított zöldségeket és gyümölcsöket a tisztesség jegyében olyan áron kínáljuk, amely valóban fedezi a beszállító munkáját és alaposságát. A frissen szedett kínálat garancia arra, hogy ahelyett, hogy hosszasan utaznának a portékák a szüretelés után a raktártól a boltok raktárkészletére, és onnan a hűtés nélküli polcokra – ahol ráadásul összetapogatják őket –, te megkaphatod a magyar földeken leszüretelt árut akár már aznap. Piacolj garanciálisan: mi csak olyat viszünk, amit magunk is megvennénk, és ha valami mégsem tetszik, szó nélkül visszaadjuk az árát.