Mindig ingyenes kiszállítás

10% kedvezmény sajátmárkás és BIO termékekre

4× kisértékű rendelés (1 Ft-tól)

Budapest területe

Szállítás

Ez a tartózkodási helyed?

Add meg a címed a pontos szállítási idők és a releváns választék megtekintéséhez.

Kosár

Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből

HOZZÁVALÓK

  • 1,5 kg vegyes téli zöldség (répa, zeller, brokkoli, karalábé, póré, kelbimbó, paszternák, stb. ízlés szerint)
  • 0,5 dl olivaolaj
  • 2 dl zöldség alaplé
  • Bors
  • Petrezselyemzöld
  • 40 dkg tofu
  • Néhány csepp citrom
  • 1 kanál kókuszvirág szirup

Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.

ELKÉSZÍTÉS

  • 1
    Tisztítsuk meg a zöldségeket és vágjuk őket falatnyi darabokra.
  • 2
    Sózzuk, borsozzuk, citromlével és kókuszsziruppal ízesítsük, majd a gyökérzöldségeket egy tepsiben süssük meg 180 fokon, 10-15 perc alatt.
  • 3
    Ha zöld zöldségeket is használunk, azokat blansírozzuk sós vízben és jeges vízben frissítsük.
  • 4
    Keverjük össze a zöldségeket zöldfűszerekkel, olívaolajjal és ízesítsük még, ha szükséges.
  • 5
    Tálaljuk újhullámos főzelékünket tofuval, vagy vegán sajttal.
Pataky Péter
Péter az ízes magyar klasszikusok mellett szívesen kalandozik a világ ezerízű játszóterén is. Jelenleg séfként, éttermi tanácsadóként, főzőműsorokban és egy sous vide húsüzem résztulajdonosaként kamatoztatja tudását. Kóstold meg finomságait!

HOZZÁVALÓK

1,5 kg vegyes téli zöldség (répa, zeller, brokkoli, karalábé, póré, kelbimbó, paszternák, stb. ízlés szerint)