Mastergood

GMO Free Fresh chicken wings

ca. 0.69 kg

3 DAYS AVERAGE FRESHNESS

ca.

 HUF 1,372 HUF 1,999 /kg

Delivery within 90 minutes

100+ customers buy regularly

Country: Hungary,
Did you know?
Local production and undeniable freshness

Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.

Friss csirkeszárny, védőgázas csomagolásban.

A hús GMO mentes termelésben felhasználható takarmánnyal etetett állattól származik. 

A csirke mellső végtagjai, melyek a mellizomhoz kötődnek. A csirke bontásában a szárny gyakorta együtt szerepel a melle húsával (negyed csirke), sütőben sütésre, leveshez, párolásra így a legalkalmasabb és tölteni is lehet. A szárny végét sütés előtt le kell vágni, hogy ne égjen meg. A szárnyvég kitűnő levesbe vagy alaplébe. A csirkeszárnyat szárnyvéggel külön is jól fel lehet használni.

A csirkeszárnyak szaftosak és ízletesek, könnyen elkészíthetőek és sokoldalúan felhasználhatóak különböző ételkészítési módszerekben. Emellett jó fehérjeforrások és népszerűek a világ számos részén.

Felhasználás

Fogyasztás előtt kérjük jól átsütni/ főzni.

GMO mentes magyar csirke

Az emberek egyre tudatosabbá válnak az étkezési szokásaikban, és egyre többen preferálják a természetesebb, kevésbé feldolgozott élelmiszereket. A GMO-mentes termelési módszerek gyakran kevésbé intenzívek lehetnek, és kevesebb vegyszert vagy műtrágyát igényelnek, ami hozzájárulhat a környezetvédelemhez és a fenntarthatósághoz is. A Master Good saját márkaként hozta forgalomba a GMO mentes magyar csirke termékcsaládot.

Minőség és Biztonság

A Master Good kiemelt figyelmet fordít a termékeik minőségére és biztonságára. Modern technológiákat alkalmaznak a termelés során, és szigorú minőségellenőrzési eljárásokat alkalmaznak annak érdekében, hogy biztosítsák a fogyasztók számára a magas minőségű és biztonságos élelmiszereket. Elkötelezettek az élelmiszerbiztonság és a környezetvédelem iránt, és folyamatosan fejlesztik gyártási folyamataikat annak érdekében, hogy minimalizálják a környezeti hatásokat.

Termelői információ

A Master Good cégcsoport Északkelet-Magyarország területén működik, integrált takarmány-termeltetéssel, baromfitenyésztéssel, keltetéssel, brojlerhízlalással és feldolgozással foglalkozik. A cégcsoport 100%-ban a Bárány család tulajdonában van. A család 114 éve, négy generációra kiterjedően foglalkozik baromfitenyésztéssel, ezáltal Magyarország legrégibb baromfitenyésztő dinasztiája. A tradíciót elindító első generáció a Széchenyi grófok uradalmi baromfitenyésztője volt

 

Az általuk képviselt szakma iránti elkötelezettség generációról generációra szállt. A cégcsoport jelenlegi sikereinek a kulcsa is ebből az örökségből ered. A Master Good nem csak a hazai, hanem a nemzetközi piacokon is jelen van. Export tevékenységeik révén termékeiket számos európai országba, valamint más kontinensekre is exportálják. A cég folyamatosan kutatja és fejleszti termékeit, hogy megfeleljenek a fogyasztók igényeinek és az aktuális piaci trendeknek. Az innováció fontos szerepet játszik a vállalat növekedésében és versenyképességében.

Tárolás

-2 °C és + 4 °C közötti hőmérsékleten tárolandó.

Forgalmazó

Master Good Kft.
4600 Kisvárda, Ipari út 9.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Durability

Average durability from the time of delivery: 3 days.

Guaranteed minimum durability from the time of delivery: 1 day.If the minimum durability is lower, please contact us and ask for a refund. Not applicable to items from the Save the Food section.

Composition

Csirke100 %

Nutritional values per 100 g

Energy value744 kJ/179 kCal
Fats11.69 g
including saturated fatty acids2.9 g
Carbohydrates0.3 g
including sugars0.05 g
Protein18 g
Salt0.19 g
Fibre g