Mastergood

GMO Free Fresh chicken breast fillet

ca. 0.67 kg

6 DAYS AVERAGE FRESHNESS

Best Buy

ca.

 HUF 1,637 HUF 2,426 /kg

Delivery within 90 minutes

700+ customers buy regularly

Country: Hungary,
Did you know?
Local production and undeniable freshness

Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 5 nap.
A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 1 nap.


Friss Csirkemell Filé

Friss csirke mellfilé, védőgázas csomagolásban. A hús GMO mentes termelésben felhasználható takarmánnyal etetett állattól származik.A csirke mellének lebőrözött, kicsontozott változata. 

Ez a csirkemell filé az ízletes és tápláló ételek alapanyaga, amelyet egészséges étrend részeként vagy ínycsiklandó fogásokhoz használhat.A friss csirkemell filé könnyű, sovány hús, amely gazdag fehérjében és alacsony zsírtartalommal rendelkezik. Kiváló tápanyagprofilja mellett a csirkemell filé rendkívül sokoldalú és könnyen elkészíthető. Grillezheti, sütőben vagy serpenyőben sütheti, pácolhatja, vagy hozzáadhatja salátákhoz és tésztaételekhez is.

Felhasználás

Fogyasztás előtt kérjük jól átsütni/ főzni.

GMO mentes magyar csirke

Az emberek egyre tudatosabbá válnak az étkezési szokásaikban, és egyre többen preferálják a természetesebb, kevésbé feldolgozott élelmiszereket. A GMO-mentes termelési módszerek gyakran kevésbé intenzívek lehetnek, és kevesebb vegyszert vagy műtrágyát igényelnek, ami hozzájárulhat a környezetvédelemhez és a fenntarthatósághoz is. A Master Good saját márkaként hozta forgalomba a GMO mentes magyar csirke termékcsaládot.

Minőség és Biztonság

A Master Good kiemelt figyelmet fordít a termékeik minőségére és biztonságára. Modern technológiákat alkalmaznak a termelés során, és szigorú minőségellenőrzési eljárásokat alkalmaznak annak érdekében, hogy biztosítsák a fogyasztók számára a magas minőségű és biztonságos élelmiszereket. Elkötelezettek az élelmiszerbiztonság és a környezetvédelem iránt, és folyamatosan fejlesztik gyártási folyamataikat annak érdekében, hogy minimalizálják a környezeti hatásokat.

Termelői információ

A Master Good cégcsoport Északkelet-Magyarország területén működik, integrált takarmány-termeltetéssel, baromfitenyésztéssel, keltetéssel, brojlerhízlalással és feldolgozással foglalkozik. A cégcsoport 100%-ban a Bárány család tulajdonában van. A család 114 éve, négy generációra kiterjedően foglalkozik baromfitenyésztéssel, ezáltal Magyarország legrégibb baromfitenyésztő dinasztiája. A tradíciót elindító első generáció a Széchenyi grófok uradalmi baromfitenyésztője volt.

Az általuk képviselt szakma iránti elkötelezettség generációról generációra szállt. A cégcsoport jelenlegi sikereinek a kulcsa is ebből az örökségből ered. A Master Good nem csak a hazai, hanem a nemzetközi piacokon is jelen van. Export tevékenységeik révén termékeiket számos európai országba, valamint más kontinensekre is exportálják. A cég folyamatosan kutatja és fejleszti termékeit, hogy megfeleljenek a fogyasztók igényeinek és az aktuális piaci trendeknek. Az innováció fontos szerepet játszik a vállalat növekedésében és versenyképességében.

Tárolás

-2 °C és + 4 °C közötti hőmérsékleten tárolandó.

Forgalmazó

Master Good Kft.
4600 Kisvárda, Ipari út 9.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Durability

Average durability from the time of delivery: 6 days.

Guaranteed minimum durability from the time of delivery: 1 day.If the minimum durability is lower, please contact us and ask for a refund. Not applicable to items from the Save the Food section.

Composition

Csirke100 %

Nutritional values per 100 g

Energy value430 kJ/102 kCal
Fats0.92 g
including saturated fatty acids0.36 g
Carbohydrates0.27 g
including sugars0.05 g
Protein22.5 g
Salt0.1 g
Fibre g