
Kotányi
Kotányi Game Condiment
20 gDelivery within 90 minutes
AI Summary
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Vadak fűszerkeverék
Ha a tökéletes ízt keresed, próbáld ki a Kotányi Vadak fűszerkeveréket – a legfinomabb ízű fűszernövények, fűszerek és zöldségek harmonikus keveréke.
Termékinformáció
A Kotányi Vadak fűszerkeverék aromás fűszerek és zöldségek finom, harmonikus együttese.
Felhasználási javaslat
A Kotányi Vadak fűszerkeverék fantasztikus ízt ad a szarvas-, őz-, nyúl- és vaddisznóhúsnak.
Vadhúsos palacsinták 2 fő részére:
- 4 db sós palacsinta
- 200 g vadhús (őz, szarvas, nyúl vagy vaddisznó)
- só
- 2 EK olívaolaj
- 1 kis fej apróra vágott vöröshagyma
- 1 EK Kotányi Vadak fűszerkeverék
- kevés vörösbor
- 1/8 l pecsenyelé
- 1 EK vörösáfonyakompót
- vaj a forma kikenéséhez
Az öntethez:
- 4 EK tejföl
- 2 db tojássárga
- só
- 1 TK Kotányi Kakukkfű
Elkészítés:
- A megtisztított húst apró kockára vágjuk. A hagymát az olajon megpirítjuk, rátesszük a húst, megszórjuk Kotányi Vadak fűszerkeverékkel és rövid ideig tovább pirítjuk. Vörösborral és pecsenyelével felöntjük, kb. 20 percig pároljuk.
- Ezután ledaráljuk a húst és vörösáfonya-kompóttal ízesítjük.
- Megtöltjük vele a palacsintákat, feltekerjük és egy kivajazott formába helyezzük.
- Az öntethez a hozzávalókat összekeverjük és ezzel meglocsoljuk a palacsintákat.
- Előmelegített sütőben 180 fokon, 25-30 percig sütjük.
Tipp: Tálaljuk friss salátával.
Termelői információ
Tökéletes élvezet csak a megfelelő minőség mellett létezhet. Ezért a Kotányinál mindig arra törekszenek, hogy kiváló minőségű zöldfűszereket és fűszereket kínáljanak Neked, melyek gazdagabbá teszik mindennapi főztödet.
Miként dolgozzák fel termékeiket:
Betakarításukat követően zöldfűszerek és fűszerek óvatos feldolgozáson esnek át, mielőtt gondosan csomagolnák őket - többek között azért, hogy megőrizzék értékes aromáikat. A szárítás kapcsán rendkívül fontos a sebesség és a megfelelő hőmérséklet. Az őrlés, aprítás és szitálás során mindenkor ügyelnek termékeik óvatos kezelésére, hogy te is élvezhesd a rendkívüli ízeket, és már a fűszer csomagolásának felbontásakor érezhesd a szenvedélyt.
„Csak a legkiválóbb fűszereket kiválogatni a világ beszállítóitól igazán különleges kihívás!"
Erwin Kotányi

Tárolás
Száraz, hűvös helyen tárolandó.
Forgalmazó
Kotányi Hungária Kft.
2045 Törökbálint
Tópark u. 6.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Composition
| Zsálya |
| Kakukkfű |
| borókabogyó |
| Mustármag |
| Fokhagyma |
| jódozott étkezési só |
| Étkezési só |
| kálium-jodid |
| citrompor |
| Maltodextrin |
| Szárított gyümölcs |
| Szegfűbors |
| babérlevél |
| Zöldnövényi- és klasszikus fűszerek különböző arányú keveréke |
| Paszternák |
| Sárgarépa |
| zellergyökér |
| Póréhagyma |
| lestyán |
| Petrezselyem |
| Bors |
| Szegfűszeg |
| Show all |
Nutritional values per 100 g
| Energy value | 1294 kJ/309 kCal |
| Fats | 8.1 g |
| including saturated fatty acids | 1.7 g |
| Carbohydrates | 37 g |
| including sugars | 16 g |
| Protein | 13 g |
| Salt | 11.2 g |
| Fibre | g |
Allergens
| Zeller |
| Mustard |
| May contain traces of: |
| Glutént tartalmazó gabonafélék |
| Tojás |
| Szójabab |
| Tej |
| Sesame seeds |