Lieblings Kren Reszelt Torma

60 g
 949 Ft 15 817 Ft/kg
Származási ország: Ausztria,

A népszerű Lieblings Kren - frissen reszelt szálas torma egyenesen a hűtőből.

*A kép illusztráció.

Termékinformáció

A LieblingsKren kiváló minőségű torma. Kizárólag a legszebb, kézzel szedett torma gumók kerülnek a LieblingsKren-be. Így kerül természetes és friss íz az üvegcsékbe és így lesz étkezésed tökéletes kiegészítője. 

A Liebling Kren torma ideális ételízesítőt visz a napi menübe, és tökéletesen illik a halakhoz, húsokhoz, levesekhez, salátákhoz vagy snack bárokhoz

Termelői információ

Tormatermelőik külön odaadással és nagy tudással művelik szántóföldjeiket. Több éves tapasztalat, és csak a legjobb éghajlat és talajviszonyok teszik tormáját összetéveszthetetlenné és egyedi ízűvé. A torma egy kidolgozott, munkaigényes speciális kultúra, amely számtalan kézi lépést igényel. A tormát a középkor óta a test, az elme és a lélek "pikánsának" tekintik. Frissen reszelt és megtisztított, frissítő frissességet és ízt hozhat az asztalra kedvenc torma egy adagjával.

Tálalási javaslat

Leberkäse LieblingsKren-nel, mustárral és ketchuppal.

Tárolás

Bontatlan csomagolásban, hűtőben tárolva (+2°C - +7°C) minőségét megőrzi: a zárófedél peremén jelzett időpontig.

Forgalmazó

Import Trade Kft.
2870 Kisbér, Széchenyi utca 55.


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.