Free delivery, delivery guarantee within 5 hours of ordering, exclusive products for members only and many other benefits.Free delivery, delivery guarantee within 5 hours of ordering
Purchases without a minimum order amount
Exclusive 15% discount on top products
Exclusive products for members only

Buy all ingredients right below the recipe

HOZZÁVALÓK A KRÉMLEVESHEZ

  • 400 gramm (fagyasztott) zöldborsó
  • 2 kisebb burgonya
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 500 ml alaplé
  • Só ízlés szerint
  • Néhány levél menta

HOZZÁVALÓK A SÜLT ZÖLDSÉGEKHEZ

  • 1 közepes méretű édesburgonya
  • 15-20 darab kelbimbó
  • 2 ek. olívaolaj
  • Néhány csipet só

HOZZÁVALÓK A TÁLALÁSHOZ

  • Mentalevelek
  • Pisztácia
  • Mandula
  • Kesudió

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

ELKÉSZÍTÉS

  • 1A vöröshagymát felaprítjuk, kevés olívaolajon párolni kezdjük. Amikor megpirult, az apróra vágott fokhagymát is illatosra pirítjuk mellette.
  • 2Hozzáadjuk a fagyasztott borsót és a megpucolt, kockázott burgonyákat is. Felöntjük az alaplével, ízlés szerint sózzuk, puhára főzzük.
  • 3Amíg fő a leves, az édesburgonyát megpucoljuk, apróbb kockákra vágjuk és egy sütőpapírral leterített tepsire szórjuk. A kelbimbók külső 1-2 kis levelét lefejtjük és félbevágjuk. Vágási felülettel lefelé tesszük az édesburgonya-kockák mellé. Olívaolajjal meglocsoljuk, sózzuk és 180 fokra előmelegített sütőben 15-20 perc alatt megsütjük.
  • 4Az elkészült levest egy turmixgépben krémesre turmixoljuk.
  • 5Tálaláskor teszünk rá a sült zöldségekből, illetve néhány mentalevelet és egy kis aprított olajos magot is.
Báder Gabka
Táplálkozási tanácsadóként, a gasztronómia iránt rajongóként és kisgyermekes anyukaként tudja, hogy egy egyszerű, de teljes értékű étel receptje mindig jól jön. Ha egészségtudatos ételeket keresel, itt megtalálod! Instagram: @_bgabka_

HOZZÁVALÓK A KRÉMLEVESHEZ

HOZZÁVALÓK A SÜLT ZÖLDSÉGEKHEZ

HOZZÁVALÓK A TÁLALÁSHOZ