• Kedves Kiflis! Készülj fel előre velünk - tömeg és sorban állás nélkül - a május 19-20-ai munkaszüneti napokra! Pünkösdkor ugyan mi is zárva tartunk, de előrendelést természetesen fogadunk.
Free delivery, delivery guarantee within 5 hours of ordering, exclusive products for members only and many other benefits.Free delivery, delivery guarantee within 5 hours of ordering
Purchases without a minimum order amount
Exclusive 15% discount on top products
Exclusive products for members only
2 ADAG

Buy all ingredients right below the recipe

HOZZÁVALÓK

  • Répa
  • Lime
  • Vegyes csíra
  • 1 csomag füstölt tofu
  • Néhány szem szárított gomba
  • 500 ml marha alaplé
  • 100 gramm rizstészta
  • Koriander
  • 2 ek olívaolaj

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

ELKÉSZÍTÉS

  • 1Az alaplevet felforraljuk.
  • 2Egy másik edényben feltesszük vízben forrni a szárított gombákat is, 4-5 perc elegendő lesz, hogy megpuhuljanak.
  • 3Eközben elkészítjük az üvegtésztát: egy edénybe tesszük, forrásban lévő vízzel leöntjük, megsózzuk, lefedjük és 3-4 percig állni hagyjuk, ezután leszűrjük.
  • 4A tofut szeletekre vágjuk és serpenyőben, kis olívaolajon 2-3 perc alatt mindkét oldalát megpirítjuk.
  • 5A répákból zöldséghámozó segítségével csíkokat vágunk.
  • 6Tálalunk: egy tányérba esztétikusan elhelyezzük a leszűrt rizstésztát, tofut, gombát és répát, majd leöntjük az alaplével. Lime-mal, korianderrel, vegyes csírával díszítjük.
Báder Gabka
Táplálkozási tanácsadóként, a gasztronómia iránt rajongóként és kisgyermekes anyukaként tudja, hogy egy egyszerű, de teljes értékű étel receptje mindig jól jön. Ha egészségtudatos ételeket keresel, itt megtalálod! Instagram: @_bgabka_

HOZZÁVALÓK