• Kedves Kiflis! Készülj fel előre velünk - tömeg és sorban állás nélkül - a május 19-20-ai munkaszüneti napokra! Pünkösdkor ugyan mi is zárva tartunk, de előrendelést természetesen fogadunk.
Free delivery, delivery guarantee within 5 hours of ordering, exclusive products for members only and many other benefits.Free delivery, delivery guarantee within 5 hours of ordering
Purchases without a minimum order amount
Exclusive 15% discount on top products
Exclusive products for members only

Buy all ingredients right below the recipe

HOZZÁVALÓK

  • 20 dkg füstölt lazac
  • 20 dkg vegyes saláta mix
  • 1 lime
  • 2 kanál kapribogyó
  • 2 dl tejföl
  • 2 dl görög joghurt
  • Egy csokor snidling
  • 0,5 dl extraszűz olíva

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

ELKÉSZÍTÉS

  • 1A labneh egy hűsítő krémsajt, amit otthon is könnyen elkészíthetünk.
  • 2A legegyszerűbb módja, ha görög joghurtot és tejfölt keverünk össze, kicsit megsózzuk, ízlés szerint fűszerezzük, majd egy gézbe borítjuk és felkötjük egy tál fölé csepegni egy éjszakát a hűtőben.
  • 3A salátához a kész labneh kerül alulra, erre halmozzuk a salátaleveleket, amiket kevés olivával, lime lével egy csipet sóval ízesítünk.
  • 4Erre kerülnek a lazac szeletek, a kapri bogyó és meg egy kis dresszing a tetejére.
Tip
Pácolt lazaccal, vagy akár tonhallal is elkészíthető. A lebneh kiváló szendvicskrém is. Ha főételként adjuk, barnakenyeret, vagy kovászos pirítóst kínáljunk hozzá. De padlizsánkrém mellé is jól passzol.
Pataky Péter
Péter az ízes magyar klasszikusok mellett szívesen kalandozik a világ ezerízű játszóterén is. Jelenleg séfként, éttermi tanácsadóként, főzőműsorokban és egy sous vide húsüzem résztulajdonosaként kamatoztatja tudását. Kóstold meg finomságait!

HOZZÁVALÓK