• Kedves Kiflis! A pünkösdi ünnepnapokon kicsit megpihen a kiszállításunk, hogy keddtől újult erővel és emelt kapacitással támogassunk a bevásárlásban. Előrendelést viszont már most is fogadunk!
Free delivery, delivery guarantee within 5 hours of ordering, exclusive products for members only and many other benefits.Free delivery, delivery guarantee within 5 hours of ordering
Purchases without a minimum order amount
Exclusive 15% discount on top products
Exclusive products for members only

Buy all ingredients right below the recipe

HOZZÁVALÓK

  • 500 ml kókusztej
  • 3 kanál kristálycukor
  • 1 kanál zselatin por
  • 1 csipet só
  • 1 érett mangó
  • 50 g pirított kókusz chips
  • 1 kis doboz mangó sorbet vagy mangó püré

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

ELKÉSZÍTÉS

  • 1A zselatinport egy kanál vízzel keverjük el, és tegyük félre 15 percre, hogy hidratáljuk.
  • 2Közben a kókusztejet melegítsük fel alaposan és adjuk hozzá a beáztatott zselatint, a 3 kanál cukrot, a csipet sót és alaposan keverjük el.
  • 3Öntsük a panna cotta alapot tálkákba, és tegyük a hűtőbe.
  • 4Az érett mangót hámozzuk meg, vágjuk kocára.
  • 5A megdermedt panna cottát a mangó kockákkal, mangó sorbet-val vagy mangópürével és a kókusz chipsszel tálaljuk.
Tip
A mangó jól passzol a maracujával is, érdemes keverni is őket, mert a mangó erősen édes ízét a maracuja savassága szépen kompenzálja. Ha nincs mangó, akár őszibarackkal, sőt, málnával, eperrel, ananásszal is nagyon finom.
Pataky Péter
Péter az ízes magyar klasszikusok mellett szívesen kalandozik a világ ezerízű játszóterén is. Jelenleg séfként, éttermi tanácsadóként, főzőműsorokban és egy sous vide húsüzem résztulajdonosaként kamatoztatja tudását. Kóstold meg finomságait!

HOZZÁVALÓK