• Kedves Kiflis! A pünkösdi ünnepnapokon kicsit megpihen a kiszállításunk, hogy keddtől újult erővel és emelt kapacitással támogassunk a bevásárlásban. Előrendelést viszont már most is fogadunk!

Always free delivery

10% off private label and BIO products

4× small orders from 1 Ft-tól

Budapest area

Delivery

Cart

Buy all ingredients right below the recipe

HOZZÁVALÓK

  • 1 fej vöröshagyma
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 1 citrom reszelt héja + leve
  • 1 evőkanál fűszerpaprika
  • 1 teáskanál currypor
  • 1 mokkáskanál Cayenne bors
  • 2 evőkanál aprított koriander
  • 100 ml olívaolaj
  • 600 g csirkemellfilé

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

 

ELKÉSZÍTÉS

  • 1
    A vöröshagymát vágd finomra, a fokhagymát reszeld le és a só kivételével a többi hozzávalóval együtt keverd össze. Forgasd bele a tetszőleges darabokra vágott csirkemellet és néhány órára tedd hűtőbe.
  • 2
    Ha nincs idő pácolni, akkor sütheted azonnal. Közvetlenül sütés előtt sózd a bepácolt húst, majd forró grill-lapon vagy serpenyőben, gyakori forgatás mellett süsd meg.
  • 3
    Ízlés szerint aprított korianderrel megszórva, friss salátával, kuszkusszal kínálható.

ELKÉSZÍTÉSI IDŐ

  • 1
    10 perc + pihentetés + sütési idő
GastroHobbi
Enikő és Gergő közös hobbija, a GastroHobbi egy főzős blogból indult kaland, ami ma már ott tart, hogy videóikon átlagosan havonta 15-25 millió megtekintés van, emellett számos receptkönyvet is kiadtak már. Váljon számodra is hobbivá a főzés!

HOZZÁVALÓK