Basilico

Panificio il Basilico Handmade Sourdough White Loaf

0.75 kg
HUF 1,399 HUF 1,865 /kg

Delivery within 90 minutes

100+ customers buy regularly

Country: Hungary,
Did you know?
Local production and undeniable freshness

Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.

Fontos szállítási információ!

A Basilico Pékség termékei hajnali 6-kor kerülnek hozzánk és ezt követően 9:00-tól szállítjuk ki azokat Nektek egészen este 22 óráig. Kérjük a rendelésekkor ezt vegyétek figyelembe! A feltüntetett elérhetőségi időpontok expressz és pótrendelés esetén is érvényesek, nem áll módunkban a termékeket hamarabb kiszállítani.

Termékleírás

Panifico il Basilico kézműves kovászos fehér vekni egyenesen a méltán híres Szabi, a Pék kemencéjéből. A Panificio il Basilico pékségnél hisznek a termelőtől az asztalig koncepcióban: a felhasznált alapanyagokat illetően válogatósak, a legjobb hazai és olasz, leginkább kézműves családi kisvállalkozásoktól szerzik be az alapanyagainkat.

Termelői információ

Kicsit olaszos, mindig minőségi, mindig kicsit más, mindig kicsit kreatívabb: Itália „otthona” Magyarországon. Az igazi olasz „ételérzést”, azaz életérzést, a Dolce Vitát, az „édes életet” szeretnék életre hívni. A Panificio il Basilico mindenkinek szól, aki szeret finomat enni. 

A kovász az alapja a kézműves pékségüknek. Alapelvük, hogy a jó kenyérhez semmi más nem kell mint liszt, víz, só és szeretet. Nem használnak semmilyen adalékanyagot, mesterséges hozzávalót. Érlelt kovászokkal dolgoznak és különösen büszkék a 102 éve indított és azóta nevelgetett olasz, Nápoly mellől származó kovászukra, de nagyon szeretnek az osztrák, 53 éve érlelt, Innsbruckból származó rozskovászukkal is kenyeret sütni.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó.

Forgalmazó

Basilico Pékség Kft.
1097 Budapest, Vaskapu utca 1/e.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Composition

Búzaliszt
kovász
víz

Nutritional values per 100 g

Energy value810 kJ/195 kCal
Fats0.7 g
including saturated fatty acids0.3 g
Carbohydrates40.4 g
including sugars0.3 g
Protein5.5 g
Salt1.1 g
Fibre2.4 g

Allergens

Glutént tartalmazó gabonafélék
May contain traces of:
Földimogyoró
Tej
Diófélék
Sesame seeds
Always check the allergens content on the product packaging before consumption.