• Kedves Kiflis!

  Bemutatjuk új vásárlóinknak szóló programunkat: akár 6000 forint értékű kredittel és 2 hetes ingyen Prémium előfizetéssel is megjutalmazunk! www.kifli.hu/targy/uj-vasarloi-program

Domestos Ocean Higiénikus törlőkendő

60 db
 1 549 Ft 26 Ft/db
Származási ország: Olaszország,

A Domestos Higiénikus Törlőkendő használata egyszerű, praktikus. Visszazárható csomagolásának köszönhetően bárhova könnyen magaddal viheted és nyilvános helyeken jó szolgálatot tehet, pl. kilincs, telefon, WC deszka stb. letörléséhez. Higiénikus tisztaságot biztosít a tisztított felületeken.

 • Higiénikus tisztaság
 • Egyszerű és gyors tisztítás
 • Az óceán illatával
 • 60 db nedves törlőkendő visszazárható csomagolásban
 • Számos felületen alkalmazható

Használat

 1. A csomag kinyitásához húzd fel félig a zárómatricát.
 2. Használd a szennyeződések eltávolítására.
 3. Nem szükséges leöblíteni.
 4. Nem szükséges szárazra törölni, kivéve azokat a felületeket, amelyek közvetlenül élelmiszerrel érintkeznek.
 5. Használat után győződj meg arról, hogy visszazártad a csomagot, hogy elkerüld a törlőkendők kiszáradását.

Biztonsági figyelmeztetés

Figyelem! Használat előtt olvasd el a használati utasítást és a figyelmeztetéseket. Súlyos szemirritációt okoz. Gyermekek elől elzárandó. Orvosi tanácsadás esetén tartsd kéznél a termék cimkéjét/csomagolását. Szembe ne jusson. Amennyiben a termék véletlenül a szembe jutna, mosd ki bő vízzel. Adott esetben a kontaklencséket is távolítsd el, ha könnyen megoldható. Ha a szemirritáció nem múlik fordulj orvoshoz. Használat után moss alaposan kezet. Ne húzd le a WC-n. Ne használd márvány és festett fa területen. Kényes felületeken először próbáld ki egy nem feltűnő helyen. Arc- kéz- és testtörlésre nem alkalmas. Kérjük a csomagolást helyezd el hulladékként kiürülést követően a helyi hulladékkezelési előírásoknak megfelelően.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó. Felbontás utáni felhasználhatóság időtartama 12 hónap.

Forgalmazó

Unilever Magyarország Kft.
1138 Budapest, Váci út 121-127. D épület


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.