ORA KING prémium hidegen füstölt lazac

100 g

ÁTLAGOS FRISSESSÉG 23 NAPIG

3 799 Ft 37 990 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

20+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Új-Zéland,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Prémium hidegen füstölt ORA KING lazac

Termékleírás

A királylazac nagyon ritka és különleges faj, a világ lazackészletének kevesebb mint egy százalékát teszi ki. A tenyésztési programunkból származó királylazacok különleges és egyedi kulináris tulajdonságokat fejlesztettek ki, amelyek megkülönböztetik őket más királylazacoktól. Ezeket a lazacokat önállóan egyedi fajtaként, ora king néven ismerik el. A királylazac (Oncorhynchus tschawytscha) a legnagyobb a csendes-óceáni lazacok közül. Új-Zélandra Észak-Kaliforniából hozták be, mint vadászhalként a 19. század végén. Az Ōra King negyed évszázada tökéletesíti a fenntartható állattartási gyakorlatokat és a tenyésztési szakértelmet. A Ōra King lazac természetesen magas olajtartalma az élénk narancssárga húsban lévő feltűnő márványozott zsírvonalakban látható, ami azonnal a Wagyu-hoz hasonlít.

Termelői információ

A Fjord Bohemia 1999-ben alakult kis cégként a Prágában, Čakovicében. Különféle friss halakra és egyéb tenger gyümölcseinek feldolgozására specializálódtak. A professzionalizmus jellemző a cégre, mivel több mint 10 éves tapasztalattal rendelkeznek. Jelen vannak a kelet- és közép-európai piacokon.

Figyelem!

Hisztamin-intolerancia esetén javasolt körültekintően fogyasztani vagy kerülni ezeket a termékeket. Egyeztessen szakorvosával vagy dietetikusával az Önnek megfelelő diéta és fogyasztandó termékek kiválasztásában.

Tárolás

0 - +4°C.

Felhasználás

Felbontás után azonnal használd fel.

Forgalmazó

Fjord Bohemia s.r.o.
Za Avií 914/2 196 00 Praha 9 


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 23 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 10 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.

Allergének

Hal
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.