A Flóraszept univerzális klórmentes fertőtlenítő tisztítószere elpusztítja a baktériumok 99,9%-át. Kiváló a padló szennyeződéseinek tisztítására és fertőtlenítésére klór nélkül. Erős formulája eltávolítja az allergéneket is, mint a poratkákat és polleneket. A padlót higiénikusan tisztává és kellemes illatúvá varázsolja. Elpusztítja a penészgombákat is.

  • Klórmentes
  • Elpusztítja a baktériumok 99,9%-át
  • Kiváló a padló szennyeződéseinek tisztítására és fertőtlenítésére
  • Eltávolítja az allergéneket
  • Kellemes levendula illat
  • Higiénikus tisztaság

Biztonsági Figyelmeztetés

Figyelem! Súlyos szemirritációt okoz Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Kerüld az anyag környezetbe való kijutását. Gyermekektől elzárva tartandó. Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket. SZEMBE KERÜLÉS esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Orvosi tanácsadás esetén tartsd kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Az edényt helyezd el hulladékként: kiürülést követően a helyi hulladékkezelési előírásoknak megfelelően.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó.

Forgalmazó

Unilever Magyarország Kft.
1138 Budapest, Váci út 121-127. D épület


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.