Keresztes-Mizse

Keresztes-Mizse Pulyka friss pulyka szárny

kb. 0,88 kg

ÁTLAGOS FRISSESSÉG 6 NAPIG

kb

 1 492 Ft 1 690 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

100+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Keresztes-Mizse Pulyka friss pulyka szárny

Nyers, friss baromfihús. Csak hőkezelés (alapos sütés vagy főzés) után fogyasztható!

A pulyka szárnyak az egyik leggyakrabban fogyasztott része a pulyka testének. Ezek a részek jellemzően ízletes húst tartalmaznak, amelyek alkalmasak különféle ételkészítési módszerekhez.

A pulyka szárnyakat gyakran sütik, grillezik vagy füstölőben készítik el, és különféle fűszerekkel vagy mártásokkal ízesítik. Széles körben felhasználják különböző ételkészítési módszerekben, például a tradicionális barbecue szárnyakban vagy a pácolt és sült szárnyakban. A pulyka szárnyak gazdag fehérjeforrások, és különféle tápanyagokat tartalmaznak, mint például a B-vitaminok és a cink.

Termelői információ

Cégük 1997 óta foglalkozik pulyka vágással lajosmizsei üzemükben, így már 15 év szakmai tapasztalatával szolgálják ki régi és új partnereiket.

Fő profiluk egész és darabolt pulyka termékek értékesítése feldolgozó üzemek és kereskedelmi egységek felé. Partnereiknek tudhatnak cégeket Magyarországon és szerte Európában.

Vevőik gyors és pontos kiszolgálását korszerű logisztikai rendszerükkel biztosítják. Az export értékesítés révén nemzetközi téren is megfelelő tapasztalatokkal rendelkeznek. Munkatársaik vevőik igényeit szem előtt tartva végzik munkájukat.

A termelést 2001 óta a HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points) rendszer alkalmazásával folytatják üzemükben, így garantálva az általuk előállított termékek élelmiszerbiztonságát.

Tárolás

Hűtve tárolandó -2 - 4°C közötti hőmérsékleten.

Forgalmazó

Supp.li Kft.
5000 Szolnok, Hild Viktor utca 5. 6. em. 51.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 6 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 1 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.

Összetevők

Baromfi hús

Tápérték: 100 g

Energia488 kJ/116 kCal
Zsír3.14 g
amelyből telített zsírsavak0.97 g
Szénhidrát0.21 g
amelyből cukor0.03 g
Fehérje21.66 g
0 g
Élelmi rost0 g