Keresztes-Mizse

Keresztes-Mizse Pulyka friss pulyka medálion

kb 0,97 kg

ÁTLAGOS FRISSESSÉG 3 NAPIG

Termelői

kb

 3 384 Ft 3 490 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

30+ vásárlónk veszi rendszeresen

Kategóriák:
Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Keresztes-Mizse Pulyka friss pulyka medálion

Nyers, friss baromfihús. Csak hőkezelés (alapos sütés vagy főzés) után fogyasztható!

A pulyka medálion egy olyan húsfajta, amely a pulyka combjából vagy melléből készül. A medálionok általában vékonyabb szeletek, általában kerek vagy ovális alakúak, és gyorsan elkészíthetők. Friss pulykahúsból készülnek, amelyet általában sütnek, grilleznek vagy párolnak.

Gyakran keresett étel lehet azok számára, akik egészséges étrendet követnek vagy alacsony zsírtartalmú ételeket preferálnak.

Az elkészítésükhöz gyakran használnak fűszereket vagy mártásokat, hogy még gazdagabb ízük legyen. A pulyka medálionok sokoldalúan felhasználhatók, és különféle étrendekbe könnyen beilleszthetők.

Termelői információ

Cégük 1997 óta foglalkozik pulyka vágással lajosmizsei üzemükben, így már 15 év szakmai tapasztalatával szolgálják ki régi és új partnereiket.

Fő profiluk egész és darabolt pulyka termékek értékesítése feldolgozó üzemek és kereskedelmi egységek felé. Partnereiknek tudhatnak cégeket Magyarországon és szerte Európában.

Vevőik gyors és pontos kiszolgálását korszerű logisztikai rendszerükkel biztosítják. Az export értékesítés révén nemzetközi téren is megfelelő tapasztalatokkal rendelkeznek. Munkatársaik vevőik igényeit szem előtt tartva végzik munkájukat.

A termelést 2001 óta a HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points) rendszer alkalmazásával folytatják üzemükben, így garantálva az általuk előállított termékek élelmiszerbiztonságát.

Tárolás

Hűtve tárolandó -2 - 4°C közötti hőmérsékleten.

Forgalmazó

Supp.li Kft.
5000 Szolnok, Hild Viktor utca 5. 6. em. 51.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 3 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 1 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.

Összetevők

Baromfi hús

Tápérték: 100 g

Energia436 kJ/103 kCal
Zsír1.29 g
amelyből telített zsírsavak0.4 g
Szénhidrát0.03 g
amelyből cukor0.03 g
Fehérje22.83 g
0 g
Élelmi rost0 g