Keresztes-Mizse

Keresztes-Mizse Pulyka friss pulyka alsócombfilé

kb 1,4 kg

ÁTLAGOS FRISSESSÉG 3 NAPIG

kb

 4 186 Ft 2 990 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

500+ vásárló kedvence

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Keresztes-Mizse Pulyka friss pulyka alsócombfilé

Nyers, friss baromfihús. Csak hőkezelés (alapos sütés vagy főzés) után fogyasztható!

A friss pulyka alsócombfilé egy kiváló húsrész, amelyet a pulyka alsó combjából származik. Ez a filé általában ízletes és szaftos, és számos étel elkészítéséhez felhasználható. A pulyka alsócombfilé sütve, grillezve vagy pácolva is elkészíthető, és különféle ízesítésekkel kombinálva gazdag és ízletes fogásokat kínál. Ez a húsrész ideális választás lehet minden olyan ételhez, amelyben a pulykahús szaftos és ízletes megjelenésre törekszik. A friss pulyka alsócombfilé kiváló alapanyag a változatos és ízletes ételek elkészítéséhez otthoni konyhában vagy éttermi környezetben egyaránt.

Termelői információ

Cégük 1997 óta foglalkozik pulyka vágással lajosmizsei üzemükben, így már 15 év szakmai tapasztalatával szolgálják ki régi és új partnereiket.

Fő profiluk egész és darabolt pulyka termékek értékesítése feldolgozó üzemek és kereskedelmi egységek felé. Partnereiknek tudhatnak cégeket Magyarországon és szerte Európában.

Vevőik gyors és pontos kiszolgálását korszerű logisztikai rendszerükkel biztosítják. Az export értékesítés révén nemzetközi téren is megfelelő tapasztalatokkal rendelkeznek. Munkatársaik vevőik igényeit szem előtt tartva végzik munkájukat.

A termelést 2001 óta a HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points) rendszer alkalmazásával folytatják üzemükben, így garantálva az általuk előállított termékek élelmiszerbiztonságát.

Tárolás

Hűtve tárolandó -2 - 4°C közötti hőmérsékleten.

Forgalmazó

Supp.li Kft.
5000 Szolnok, Hild Viktor utca 5. 6. em. 51.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 3 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 1 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.

Összetevők

Baromfi hús

Tápérték: 100 g

Energia614 kJ/146 kCal
Zsír9.75 g
amelyből telített zsírsavak3.12 g
Szénhidrát0.03 g
amelyből cukor0.03 g
Fehérje16.77 g
0 g
Élelmi rost0 g