Keresztes-Mizse

Keresztes-Mizse Pulyka friss pulyka felsőcombfilé

kb 1,12 kg

ÁTLAGOS FRISSESSÉG 4 NAPIG

kb

 3 782 Ft 3 390 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

30+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Keresztes-Mizse Pulyka friss pulyka felsőcombfilé

Nyers, friss baromfihús. Csak hőkezelés (alapos sütés vagy főzés) után fogyasztható!

A pulyka felsőcombfilé egy kiváló húsrész, amely a pulyka felső combjából származik. Ez a rész általában soványabb és ízletesebb, mint más pulykahúsrészek. Jellegzetes húskészítmény, amely széles körben felhasználható a konyhában. Sütve, grillezve vagy pácolva is elkészíthető, és sokféle étel alapanyagaként szolgálhat. A pulyka felsőcombfilé ideális választás lehet mindazok számára, akik szeretik a pulykahúst, és különleges ízeket keresnek a konyhában.

Termelői információ

Cégük 1997 óta foglalkozik pulyka vágással lajosmizsei üzemükben, így már 15 év szakmai tapasztalatával szolgálják ki régi és új partnereiket.

Fő profiluk egész és darabolt pulyka termékek értékesítése feldolgozó üzemek és kereskedelmi egységek felé. Partnereiknek tudhatnak cégeket Magyarországon és szerte Európában.

Vevőik gyors és pontos kiszolgálását korszerű logisztikai rendszerükkel biztosítják. Az export értékesítés révén nemzetközi téren is megfelelő tapasztalatokkal rendelkeznek. Munkatársaik vevőik igényeit szem előtt tartva végzik munkájukat.

A termelést 2001 óta a HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points) rendszer alkalmazásával folytatják üzemükben, így garantálva az általuk előállított termékek élelmiszerbiztonságát.

Tárolás

Hűtve tárolandó -2 - 4°C közötti hőmérsékleten.

Forgalmazó

Supp.li Kft.
5000 Szolnok, Hild Viktor utca 5. 6. em. 51.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 4 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 1 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.

Összetevők

Baromfi hús

Tápérték: 100 g

Energia518 kJ/123 kCal
Zsír5.22 g
amelyből telített zsírsavak1.67 g
Szénhidrát0.03 g
amelyből cukor0.03 g
Fehérje19.09 g
0 g
Élelmi rost0 g