-25 %

Finish

Finish Powerball Ultimate All in 1 mosogatógép-kapszula, Lemon

100 db
Kedvezmény vége: 7. 2.
7 599 Ft  10 149 Ft
76 Ft/db

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

800+ vásárló kedvence

Származási ország: Lengyelország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Finish Powerball Ultimate All in 1 mosogatógép-kapszula, Citrom illat

Finish Ultimate a makulátlanul tiszta és csillogó edényekért már az első használattól kezdve, minden alkalommal. Az ACTIVELIFT TECHNOLOGY formulának köszönhetően, hatékonyan távolítja el a legmakacsabb ételmaradékokat is akár 48 óra elteltével, előáFinish Ultimate a makulátlanul tiszta és csillogó edényekért már az első használattól kezdve, minden alkalommal. Az ACTIVELIFT TECHNOLOGY formulának köszönhetően, hatékonyan távolítja el a legmakacsabb ételmaradékokat is akár 48 óra elteltével, előáztatás nélkül. A kapszula védi és tisztán tartja az üvegedényeket és evőeszközöket is, megőrizve csillogásukat minden mosogatás után. A leghatékonyabb teljesítményű kapszulánk, amely átlagosan 15%-kal kevesebb vegyi anyagot tartalmaz, mint a Finish Power tabletta.ztatás nélkül. A kapszula védi és tisztán tartja az üvegedényeket és evőeszközöket is, megőrizve csillogásukat minden mosogatás után. A leghatékonyabb teljesítményű kapszulánk, amely átlagosan 15%-kal kevesebb vegyi anyagot tartalmaz, mint a Finish Power tabletta.

Folyékony Powerball: csillogó ragyogást biztosít.

Gél: a hatékony zsíroldó gél a legmakacsabb szennyeződésekkel is szembeszáll.

Por: előáztató és súroló por a rátapadt ételmaradék eltávolítására.

Activblu Technology™: felerősíti az Ultimate tisztító hatást.

  • Kellemes, friss illat.
  • Megakadályozza a vízkő lerakódását.
  • Képes megbírkózni az odaégett ételmaradékokkal.
  • Eltávolítja az összes szennyeződést és zsírt az edényekről.
  • Folyékony powerball.
  • Activelift technológia.
  • Alacsony hőfokon is hatásos.
  • Szuper ragyogás.
  • Védelmet nyújt a mosogatógép számára.

Az edények tökéletesen tiszták, a poharak pedig fényesek lesznek. Csomagolásmentes, biológiailag lebomló,

100%-ban vízben oldódó bevonattal.

Használat

Csak száraz kézzel fogd meg. Ne tépd szét. Ne csomagold ki a kapszulát, mivel mosogatás alatt teljesen feloldódik. Mosogatásonként egy kapszulát helyezz be a SZÁRAZ adagoló tartályba. Ne tedd a kapszulát az evőeszköztartóba. A legjobb eredmény érdekében használd gazdaságos/eco vagy automata programon. A kapszula só funkciója lágy/közepesen kemény és kemény vízben 26şe vízkeménységi fokig fejti ki hatását. Ha a víz nagyon kemény, akkor a jobb hatás érdekében adj hozzá Finish vízlágyító sót. Az Ultimate kapszulák minőségének megőrzése érdekében, használat után mindig zárd vissza a csomagot és tárold hőtől és nedvességtől védett helyen. A legjobb száradási eredményhez Finish Rinse Aid gépi öblítőszer használatát ajánlják. Ez a csomagolás újrahasznosítható, helyezd szelektív hulladékgyűjtőbe, ha teljesen kiürült a csomagolás.

A márkáról

Senki sem szeret mosogatni. Ezért találták fel a gépi mosogatószereket a mosogatógép-gyártókkal karöltve még 1953-ban. Megszállottan szeretnék a mindennapi életünkkel együtt járó edényeket elmosogatni, ezért folyamatosan újíták, hogy a legjobb gépi mosogatási eredményt érd el minden alkalommal. Ismerd meg a Finish mosogatógép kapszulák erejét! A világ vezető mosogatógép-gyártói a Finish-t ajánlják.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó.

Biztonsági figyelmeztetés

FIGYELEM. Súlyos szemirritációt okoz. Bőrirritáló hatású. Gyermekektől elzárva tartandó. Orvosi tanácsadás esetén tartsd kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Szubtilizint tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: Orvosi ellátást kell kérni. HA BŐRRE KERÜL: Lemosás bő vízzel.

Forgalmazó

RB (Hygiene Home) Hungary Kft.
1113 Budapest, Bocskai út 134-146."A"


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

15-30 % nem ionos felületaktív anyagok
5 - 15 % oxigén alapú fehérítőszerek
5 - 15 % polikarboxilátok, foszfonátok
enzimek
szubtilizin
amiláz
illatszer
geraniol
limonene