Molinari

Molinari Limoncello Di Capri

0,7 l
Ez a termék csak 18 éven felülieknek ajánlott.
9 649 Ft 13 784 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

300+ vásárló kedvence

Ez a termék csak 18 éven felülieknek ajánlott.Az áru átvételekor ellenőrizzük az életkorod.
Származási ország: Olaszország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Molinari Limoncello

100%-ban természetes. 100% autentikus. A Limoncello Di Capri egy édes likőr. Kizárólag a Sorrento I.G.P. citromhéjával készült. (Oltalom alatt álló földrajzi jelzés), alkohol, víz és cukor, további adalékok nélkül. Természetes módon, kézműves módszerrel készült, tiszteletben tartva Capri szigetének hagyományait és ízeit. Fény, víz, tükröződések, hő, parfümök. Limoncello di Capri kortyról kortyra elkísér, hogy felfedezd a világ egy egyedülálló szigetét, annak varázsát, titkait. A megismételhetetlen táj páratlan vonzereje benne van az autentikus Limoncello Di Capri minden cseppjében. Utazás az álmodozó illatokon és egy páratlan hely elegáns varázsán keresztül.

A márkáról

A tizenkilencedik század elején Capri sziget, amely a világon egyedülálló természeti szépsége és szülőhazája, Limoncello Di Capri, felfedte hivatását a vendéglátás művészetében. Vincenza Canale , a szállodaipar úttörője, a ma már híres Mariantonia panzió tulajdonosa, a huszadik század elején elsőként terjesztette vendégei körében az általa készített limonillo fogyasztását. A sziget ismert személyiségei és rendszeres látogatói napnyugtakor találkoztak, hogy megkóstolják azt, amit innentől kezdve általánosan "limoncello" néven ismertek, ami az ősi Capri kifejezés származéka.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tartandó.

Forgalmazó

Roust Hungary Kft.
1123  Budapest, Alkotás utca 50.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.